09 / 05 / 2024

yozgat termal otelleri

yozgat termal otelleri

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara ile birlikte Yerköy’de termal turizme açılacak alanlarda incelemelerde bulundu. Yerköy’de termal turizme açılacak alanları yeşillendirileceği bildirildi...

Yerköy’ün termal potansiyeli yatırımcıya açılıyor!

Vali Abdulkadir Yazıcı başkanlığında 'Yerköy Termal Turizm Merkezi Çevre Düzeni Planı' konusu masaya yatırıldı. Vali Yazıcı, ilçedeki jeotermal su zenginliğini değerlendirerek turizme kazandırmak istediklerini söyledi...

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Yozgat'ta 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı.Termal Turizm ve Sosyal Tesisleri ile Ticari ve Rekreasyon Tesisleri Alanı imarlı arsanın satış bedeli 10 milyon 830 bin 20 TL olarak belirlendi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Yozgat Sorgun 5 yıldızlı Safa Termal oteli hizmete açıldı!

Yozgatın en büyük 5 yıldızlı oteli Safa Termal oteli Sorgun ilçesinde Sorgun Büyük Termal tesisleri içerisinde kurularak bölge turizminin hizmetine sunuldu.

Yozgat’ta 32 derece sıcaklığında termal su bulundu!

Yozgat’ta sürdürülen jeotermal enerji araştırmaları kapsamında 650 metre derinlikte 32 derece sıcaklığında saniyede 4,5 litre debisinde zengin mineralli termal su bulundu. Bölgede araştırmalar sürüyor

Yozgat Saraykent Termal Tesisi ne zaman açılacak?

Yozgat’ın Saraykent İlçesi’nde tarihi İpek Yolu üzerinde Selçuklu döneminden kalma Çinçinli Han’ın içerisinde bulunan termal suyun yeniden kullanımı için hazırlanan termal tesis projesinde sona gelindi.

Yozgat Saraykent Termal Tesisi projesinde sona gelindi!

Yozgat’ın Saraykent İlçesi’nde tarihi İpek Yolu üzerinde Selçuklu döneminden kalma Çinçinli Han’ın içerisinde bulunan termal suyun yeniden kullanımı için hazırlanan termal tesis projesinde sona gelindi.

Yozgat Saraykent'teki termal tesis projesinde sona gelindi!

Saraykent İlçesi'nde Selçuklu döneminden kalma kervansaray içerisinde bulunan kaplıcadaki termal suyun yeniden turizme kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmaların sonuna gelindi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark projesi 2016'da tamamlanacak!

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Projenin 2016 Yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

yozgat termal otelleri Haberi

yozgat termal otelleri


Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy’de termal turizme açılacak alanları yeşillendireceklerini söyledi.


Yazıcı, Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara ile birlikte Yerköy’de termal turizme açılacak alanlarda incelemelerde bulundu. Yerköy’ün jeotermal zenginliği değerlendirmenin yanı sıra ilçenin yeşil ile bütünleşmesini istediklerini vurgulayan Yazıcı, “Daha önce ilçemize 195 hektar alanda yaklaşık 200 bin adet karaçam ve sedir fidanı dikildi. Burada iyileştirmeler kapsamında Kayseri Orman Bölge Müdürlüğümüzce 150 bin fidan dikimi daha yapılacak” diye ifade etti.


Termal sahada çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Yazıcı, master planı ve fizibilite çalışmalarının yakın zamanda Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na sunulacak proje ile yapılacağını kaydetti. Vali Yazıcı, “İlçemizin turizm bölgesi olmasının yanı sıra etrafının güzelliği, yeşille bütünleşmesi de önemli. İlçemizi yeşillendirme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. 150 bin civarında sarıçam ve sedir ağacı dikeceğiz.“ dedi.


Fizibilite...