18 / 07 / 2024

yozgatın köyleri modernleşiyor

yozgatın köyleri modernleşiyor

Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, kaynakları ile köylerde eksikliği hissedilen alt ve üst yapı hizmetleri bir bir tamamlanarak köylerin modernleşmesi sağlanıyor.

Emeklilere müjde! Geriye dönük maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplara yatacak! Detaylar bir bir açıklandı!

Ücreti eksik bildirilenlerin emekli maaşını artırma yolu hizmet tespit davasından da geçiyor. Bu dava sonucunda kazananların emekli maaşları artarken, 5 sene geriye dönük maaş farkı da alınabiliyor. Peki, nasıl fark zammı alınacak? İşte detaylar...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü sık sık benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırıyor. Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO, Shell 22 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gümüş altının yerine mi geçiyor? Görenlerin ağzı açık kaldı! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının diğer değerli metallere göre daha yüksek olması ile altına olan talep azalmaya başladı. Gümüş eolan talep yükselmeye başladı. Gümüş altının yerine mi geçiyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Artvin Yusufeli'nin bazı köyleri başka bir bölgeye naklediliyor!

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

yozgatın köyleri modernleşiyor Haberi

yozgatın köyleri modernleşiyor

Yozgat’ın köyleri, Köy Alt Yapılarını Destekleme Projesi olan (KÖYDES) projeleri ile modernleşiyor.


Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, kaynakları ile köylerde eksikliği hissedilen alt ve üst yapı hizmetleri bir bir tamamlanarak köylerin modernleşmesi sağlanıyor.


Şehirlerde yaşayan insanlara sağlanan altyapı hizmetlerini köylerde yaşayan insanlara sağlamak isteyen Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yozgat genelinde 2002 yılında başlattığı hizmet seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Yozgat genelinde sağlıklı ve güvenli ulaşım hizmetinin sağlanması için 4 bin 661 kilometre asfalt yol, 264 köye 475 bin metrekare kilitli parke taş döşemesi, 478 köyde atık su ve kanalizasyon çalışması, 396 adet çocuk Oyun parkı, Yozgat genelindeki tüm köylerin içme sularının tamamının şebekeli sisteme çevrilerek vatandaşın sağlıklı içme su ihtiyacı karşılanması, 2015 yılı yatırım programında ise çöp...