03 / 05 / 2024

YP İnşaat Çankaya Oran projesi

YP İnşaat Çankaya Oran projesi

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat imzası ile inşa edilecek Çankaya Oran projesinde yer teslimi yapıldı..

YP İnşaat Çankaya Oran projesinde imzalar atıldı!

İhalesinin 2. oturumu 16 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici YP İnşaat A.Ş. ile dün imzalandı.

İsmail Çankaya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmail Çankaya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çankaya tarafından kuruldu.

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti!

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut, YP İnşaat Oran projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihalesini 46 milyon 800 bin TL teklifle kazanan YP İnşaat'ın Ankara Çankaya Oran projesini tasfiye ettiğini açıkladı...

Gayrimenkuldeki getiri dövizden yüksek!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, dövizde son bir yıllık getirinin yüzde 35’lerde olmasına karşın gayrimenkulde bu oranın yüzde 11’lerde kaldığını uzun yıllara bakıldığında  gayrimenkuldeki getirinin dövizden yüksek olduğunu söyledi.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söylüyor...

Koordinat Çayyolu’nda 0 faiz avantajı!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vadeli kampanya fırsatı sunuluyor..

Koordinat Çayyolu'nda manzaram kapandı derdi yok!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde “manzaram kapandı” derdi yok.

YP İnşaat Çankaya Oran projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat imzası ile inşa edilecek Çankaya Oran projesinde yer teslimi yapıldı..

YP İnşaat Çankaya Oran projesi Haberi

YP İnşaat Çankaya Oran projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işinin yer teslimi yüklenici firma YP İnşaat A.Ş'ye bugün yapıldı.

Emlak Konut GYO tarafından ilk oturumu 9 Kasım 2017 tarihinde, 2. oturumu ise 16 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen YP İnşaat Çankaya Oran projesi için sözleşmeler ise 10 Ocak'ta imzalanmıştı. 

YP İnşaat arsa satışı karşılığı toplam geliri olarak 156 milyon TL, asgari arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 46 milyon 800 bin TL teklif vermişti.   

Yakında inşaatına başlanılacak projenin toplam arsa alanı 20 bin 854 metrekare, emsale esas inşaat alanı ise 25 bin 850 metrekare olarak belirlendi.

YP İnşaat Çankaya Oran projesinde konut, dükkan ve park alanlarına yer verilecek.

Arsa bilgisi:  


1-) Ankara...