28 / 04 / 2024

YSK inşaat ofis asistanı arıyor

YSK inşaat ofis asistanı arıyor

YSK İnşaat en az lise mezunu, MS Ofis programlarına hakim, ofis asistanlığı konusunda deneyimli, diksiyonu düzgün, yazışma kurallarını bilen, organizasyon kalibiyeti yüksek ofis asistanı arıyor...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinde sürpriz ayrılık!

Pasifik İnşaat ile Çiftay'ın Ankara’da yapımı devam eden konut, ofis, AVM, otel, okul ve hastaneden oluşan projedeki ortaklığı sonlandı. Çiftay, 4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinden ayrıldı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Mersin Oto Galericiler Sitesi'nin 2. etap inşaatı başlıyor!

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer, Galericiler Sitesi'nin inşaatının bu yıl başlayacağını ve 200 işyeri bulunan siteye 70 ek ofis yapılacağını belirtti.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

Han İnşaat'tan Aydın Karacasu'ya ofis!

2010 yılından bu yana Nazilli’de hizmet veren ve bir süredir Karacasu’da inşaat projelerine imza atmaya başlayan Han İnşaat Karacasu’daki ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

YSK inşaat ofis asistanı arıyor Haberi

YSK inşaat ofis asistanı arıyor

YSK İnşaat ofis asistanı arıyor;

MS Ofis programlarına hakim, ofis asistanlığı konusunda deneyimli, diksiyonu düzgün, yazışma kurallarını bilen, organizasyon kalibiyeti yüksek,dış görünümüne özen gösteren, güler yzülü, insan ilişkilerinde uyumlu, tercihen Anadolu yakasında ikamet eden  ofis asistanı arıyor.