02 / 05 / 2024

Ytong 51.yıl kutlama

Ytong 51.yıl kutlama

"Kalite ve Eneıji Tasarrufu"yla özdeşleşen, san ambalajıyla inşaat sektörünün simgesi olan jenerik marka Ytong'un 51. yaşı, tüm fabrikalarında çalışanlara yönelik düzenlenen etkinliklerle kutlandı...

Çimsa yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 51 artırarak 5,4 milyar TL’ye çıkardı!

Sabancı Topluluğu’nun global markası 2023 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. 2023'ün ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre, cirosunu yüzde 51 artırdı ve 3,6 milyar liradan 5,4 milyar TL’ye çıkardı.

iPhone, tablet, kulaklık, robot süpürge ve daha fazlası… Media Markt 15. yılına özel indirime gitti

Elektronik perakendecisi Media Markt, Türkiye’de 15. Yılını kutluyor. Bu kutlama ile birlikte Media Market, 15 üründe kampanyaya gitti. İşte detaylar…

Yeşil GYO İnnovia 2 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947  Ada 48 – 49 – 50 – 51 – 52 – 54 nolu parselde yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1231 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Yeşil GYO Zeytinburnu gayrimenkulu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Zeytinburnu, 2945 ada, 51 nolu parselde bulunan Arsa vasıflı taşınmazın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sabancı Holding çimento sektöründe 50 yılı geride bıraktı!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Sabancı Topluluğu’nun çimento sektöründe 50 yılı tamamlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

NEÜ Meram Tıp Fakültesi bu yıl taşınacak!

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesinde 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinliğinde Dekan Prof. Dr. Celalettin Vatansev, fakültenin bu yıl sonu taşınacağı müjdesini verdi.

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tosun, tarih ve kültür kenti Kula'da huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.

1938 yılında İstanbul sokakları tamir edilecek!

1938 yılında Vali Kırdar, belediye hududu içindeki sokakların tamir edilmesi emrini vermiş ve bu iş bir rapor hazırlanmış. Hazırlanan rapora göre, sokakların tamir ve inşası 51 milyon liraya mal olacakmış.

İnşaat sektörü, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 küçüldü!

2013 yılının üçüncü çeyreğinden bu yana ivme kaybeden inşaat sektörü, 2014 yılının son çeyreğinde yüzde 2.03, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 oranında küçüldü.

2003 yılında Gizli Bahçe Konakları'nda 51.500 dolara daire!

2003 yılında Dumankaya'nın konut projelerinden olan ve 3 etaptan oluşan Gizli Bahçe'nin 80 dairelik ilk etabı Botanik Konakları'nda bulunan daireler 51 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2001 yılında Taksim Otelcilik A.Ş satışa sunulmuş!

2001 yılında Taksim Otelcilik A.Ş satışa sunulmuş. başta Ceylan Intercontinental olmak üzere birçok tesisin sahibi olan Taksim Otelcilik A.Ş'nin yüzde 51'i blok satış yöntemiyle satışa sunulmuş.

Ytong 51.yıl kutlama Haberi

Ytong 51.yıl kutlama

Ytong'un 51. yıl kutlamaları; sırasıyla Tekirdağ, Antalya ve Bilecik Fabrikalarında düzenlenen kutlamaların ardından, 15 Aralık 2014'de Pendik fabrikasında gerçekleştirilen kutlama ile son buldu. Kutlamalarda Ytong ortaklan, yöneticileri ve çalışanlan bir araya geldi, uzun yıllar Ytong'a hizmet veren çalışanlara kıdem ödülleri verildi. Törende konuşan Genel Müdür Gökhan Erel, Ytong'un kurum kültürünün zenginliğinden ve çalışanların şirkete bağlılık ve katkısından övgüyle söz ederek, Türk Ytong'u sektöründe ve dünya gazbeton liginde en yükseklere taşıyan başannın asıl sırrının bu olduğunu belirtti. Törende 35. yıl kıdem plaketi alan Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar da konuşmasında 'Yeni hedeflerimize adım adım ilerlediğimizi görüyor ve bundan da büyük muduluk duyuyorum. 51. yılımızda, tüm fabrikalarımızda tam kapasite çalışarak bütün yıllann üstünde bir üretim ve satış seviyesine ulaştık. Geçen...