08 / 05 / 2024

Ytong Antalyada yeni fabrika

Ytong Antalyada yeni fabrika

HAFİFLİĞİ, uzun ömürlülüğü ve izolasyon gibi özellikleri nedeniyle inşaat sektörünün vazgeçilmezi haline gelen tuğla markası Ytong, Antalya ' ya ikinci bir fabrika açma kararı aldı...

Ytong’tan pandemi şartlarına ve depreme yönelik yeni çözümler toplantısı 10 Şubat'ta!

Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat 2021 tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Ytong, Türkiye'de 3 yeni fabrika açacak!

Tüm gelişmelere inat Türkiye’deki yatırımını artırmaya karar veren Ytong, üretimini yüzde 50 artıracak. Türkiye’de 53 yıllık bir geçmişi olan Ytong, 6 olan fabrika sayısını artırmak için düğmeye bastı.

Ytong'dan Çatalca'ya çevre dostu bina yatırımı!

Türk inşaat sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Ytong, İstanbul-Çatalca'da 30 milyon euro'luk yatırımla, yüksek teknolojili yeni üretim tesisini devreye aldı.

Ytong, Çatalca'da ilk yeşil tesisini kurdu!

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Ytong 0,09, İstanbul Yapı Fuarı'nda tanıtıldı!

Türk Ytong, sektörde ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda ısı yalıtım performansı yüzde 30 geliştirilmiş yeni ürünü “Ytong 0,09”u ilk defa sergileyen Türk Ytong, inovasyonda kat ettiği mesafe ile dikkat çekiyor.

Türk Ytong Marmara Bölgesi'nde yeni fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, "Yeni tesisimizde gazbeton konusunda son teknolojiyi ve mühendislik birikimlerini kullanacağız. Hibrit üretim modelinin uygulanacağı tesisimiz; yüksek işçilik, enerji ve hammadde verimliliğine sahip olacak." dedi.

Türk Ytong teknolojik altyapısını yeniliyor!

Yapı malzeme sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, kurumsal teknoloji altyapısını yeniliyor. Ytong, büyüme hedefleri ve dinamik yapısıyla uyumlu yeni bir altyapıya geçmek için düğmeye bastı.

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Türk Ytong, kapasitesini yüzde 40 artıracak!

Avrupa'nın en büyük ikinci, Türkiye'nin ise yüzde 60 pazar payı ile lider üreticisi konumunda olan Türk Ytong, devreye girecek yeni yatırımları ile kapasitesini yüzde 40 artıracak.

Türk Ytong üretim kapasitesini 2.5 milyon metreküpe çıkaracak!

Sektördeki pazar paylarını artırma çalışmalarının yanı sıra önümüzdeki dönemde yeni bir fabrika açma hedeflerinin bulunduğuna dikkat çeken Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel üretim kapasitesini 2.5 milyon metreküpe çıkaracağız dedi....

Ytong Antalya'da yeni bir fabrika açacak!

HAFİFLİĞİ, uzun ömürlülüğü ve izolasyon gibi özellikleri nedeniyle inşaat sektörünün vazgeçilmezi haline gelen tuğla markası Ytong, Antalya ' ya ikinci bir fabrika açma kararı aldı...

Fethi Hinginar: Türk Ytong yeni ürünlerle büyüyecek!

TürkYtong, gelecek hedefini inovasyon stratejisi üzerine kurguladı. Yeni ürünler ve kentsel dönüşüm şirket için sıçrama tahtası olacak...

Türk Ytong’un Genel Müdürü Gökhan Erel oldu!

Türk İnşaat Sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong’un yeni Genel Müdürü Gökhan Erel oldu

Ytong Antalyada yeni fabrika Haberi

Ytong Antalyada yeni fabrika

HAFİFLİĞİ, uzun ömürlülüğü ve izolasyon gibi özellikleri nedeniyle inşaat sektörünün vazgeçilmezi haline gelen tuğla markası Ytong, Antalya'ya ikinci bir fabrika açma kararı aldı. 


Firmanın kuruluşunun 50'inci yıldönümü nedeniyle toplantı düzenleyen Ytong Türkiye Genel Müdürü Gökhan Erel, yeni fabrikanın kurulumu için start verdiklerini açıkladı. Antalya ve çevresindeki 10 şehire ürün sağlayan fabrikalarının 1998 yılında faaliyete girdiğini hatırlatan Erel, 500 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi. 

YERELDE ÜRETİLİP SATILIYOR Üretimlerini tamamen yerel madenlerden sağladıklarını belirten Erel, "Ürünlerimizin ekonomik nakliye uzaklığı 250 kilometre. Dolayısıyla talep olmasına karşın ihracat yapmıyoruz. 


Yerel madenlerden çıkardığımız kaynakları bölge fabrikasında değerlendiriyoruz. Antalya'da da bulduğumuz 2-3 madeni araştırıyoruz. Fabrikanın kurulması 2-2.5 yıl sonra tamamlanır" dedi. 


Sabah...