27 / 05 / 2024

Ytong duvar panelleri

Ytong duvar panelleri

Türk inşaat sektörünün deneyimli firmalarından Türk Ytong Donatılı Duvar Panelleri'nin, geleneksel uygulamalara oranla 10 kat hızlı inşaat yapmayı mümkün kılarak, hem zamandan hem de masraftan tasarruf sağladığı belirtiliyor...

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

Artstone duvar panelleri bahara hazırlanıyor!

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Kadıköy'de 45 okul yenilendi!

Okullarda onarım ve tadilat çalışmalarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Bahariye Ortaokulu'nun ikinci katında bulunan koridor, ytong duvar ile bölünerek kütüphane yapıldı; üç okula da konferans salonu yapıldı.

Taşyünü dolgulu duvar panelleri ısı ve ses yalıtımında çözüm sağlıyor!

Taşyünü'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.

Wovin Wall duvar panelleri ile üç boyutlu derinlik!

kibrID MATERIAL tarafından ithal edilen Wovin Wall duvar ve tavan panelleri, iç mekan yüzeylerini üç boyutlu tasarımlarla buluşturuyor. Wovin Wall duvar panelleri ile üç boyutlu derinlik sağlanabiliyor.

kibrID MATERIAL'dan çevre dostu duvar panelleri!

kibrID MATERIAL tarafından ithal edilen Mineral serisi duvar panelleri, iç mekanları üçüncü boyutun derinliğiyle buluşturuyor. Yüksek kaliteli endüstriyel alçı taşından üretilen çevre dostu Mineral serisi,özellikleriyle rahat kullanılım sağlıyor.

Zeytinburnu'nda site duvarı yıkımında gerginlik çıktı!

Zeytinburnu'nda site duvarı yıkımında gerginlik çıktı. Yol genişletme çalışmaları yapımı kapsamında Zeytinburnu Tercüman Sitesi'nin duvarlarının yıkımı sırasında site sakinleri ile belediye ekipleri arasında arbede çıktı.

KibrID material’dan IMAZ serisi ışık geçiren dekoratif paneller!

Dünyanın önde giden zemin ve duvar kaplaması markalarının özgün koleksiyonlarını Türkiye’ye getiren kibrID material, S-Plasticon üretimi IMAZ serisi reçine panelleri mimarların, iç mimarların ve son kullanıcının beğenisine sunuyor.

Cengiz İnşaat'ın Bosna'daki otoyol inşaatının duvarı çöktü!

Cengiz İnşaat'ın Bosna-Hersek'te yapımını üstlendiği otoyol projesinde çökme yaşandı.Balkanlar'ı Avrupa'ya bağlayan 5C koridoru otoyolu projesinin Vlakovo-Lepenitsa arasında Cengiz İnşaat'ın üslendiği kısmın 120 metre kadar uzunluktaki destek duvarı çöktü

UFO Kumanda Panelleri, banyolarda yer tasarrufu sağlıyor!

Banyo modasının rotasını çizen Creavit geleceğin banyolarını tasarlıyor. Banyoların son trendi gömme rezervuarların estetik görünümünü tamamlayan UFO Kumanda Panelleri ise geleceğin banyolarının arasındaki yerini alıyor.

Rasch Home Vision koleksiyonu hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor!

HannaHome’un Türkiye temsilcisi olduğu Rasch markasının modern ve dijital dünyadan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonu Home Vision, rengarenk ve hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Tire'de Aile Sağlığı Merkezi'ne örülen duvar yıkıldı!

İzmir Tire'de Aile Sağlığı Merkezi'nin ortasına bir gece ansızın örülen duvar İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün girişimleriyle yıkıldı. 20 bin kişinin yararlandığı sağlık merkezinde hizmetler günlük akışına döndü.Ruhsatta ayrı görünüyor

Tire'de Aile Sağlığı Merkezi'ne örülen duvar tepki çekti!

İzmir'in Tire ilçesinde, fıkraları aratmayan bir olay yaşandı. Tire'de 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin tam ortasına bir gece ansızın duvar örülünce diğer birimlere geçmek isteyen hasta ve sağlık çalışanları binanın çevresini dolaşmak zorunda kaldı

Ytong duvar panelleri Haberi

Ytong duvar panelleri

Ytong Donatılı Duvar Panelleri'nin, geleneksel uygulamalara oranla 10 kat hızlı inşaat yapmayı mümkün kılarak, hem zamandan hem de masraftan tasarruf sağladığı belirtiliyor. 


Türk inşaat sektörünün deneyimli firmalarından Türk Ytong'un Donatılı Duvar Panelleri'nin büyük projelerde hızlı ve güvenli bir çözüm olarak tercih edildiği ifade edildi. 


Ytong'dan yapılan açıklamada, söz konusu panellerin, geleneksel uygulamalara göre 10 kat daha hızlı inşaat yapmayı mümkün hale getirdiği ve bu özelliğin sanayi yapıları, kültür ve spor tesisleri, oteller ve alışveriş merkezleri gibi büyük metrekareli ve zamana karşı yarışan tesislerde hızlı bir çözüm ortağı olarak tercih edildiği kaydedildi. Açıklamada "Mineral esaslı ve çevre dostu olan Ytong Donatılı Duvar Panelleri, nefes alan yapısı ile çok sayıda insan tarafından sık ziyaret edilen AVM, hastane, okul gibi yapılarda, iç ortam kalitesine...