06 / 05 / 2024

Ytong Donatılı Duvar Panelleri 10 kat daha hızlı inşaat yapmayı sağlıyor!

Ytong Donatılı Duvar Panelleri 10 kat daha hızlı inşaat yapmayı sağlıyor!

Türk inşaat sektörünün deneyimli firmalarından Türk Ytong Donatılı Duvar Panelleri'nin, geleneksel uygulamalara oranla 10 kat hızlı inşaat yapmayı mümkün kılarak, hem zamandan hem de masraftan tasarruf sağladığı belirtiliyor...



Ytong Donatılı Duvar Panelleri'nin, geleneksel uygulamalara oranla 10 kat hızlı inşaat yapmayı mümkün kılarak, hem zamandan hem de masraftan tasarruf sağladığı belirtiliyor. 


Türk inşaat sektörünün deneyimli firmalarından Türk Ytong'un Donatılı Duvar Panelleri'nin büyük projelerde hızlı ve güvenli bir çözüm olarak tercih edildiği ifade edildi. 


Ytong'dan yapılan açıklamada, söz konusu panellerin, geleneksel uygulamalara göre 10 kat daha hızlı inşaat yapmayı mümkün hale getirdiği ve bu özelliğin sanayi yapıları, kültür ve spor tesisleri, oteller ve alışveriş merkezleri gibi büyük metrekareli ve zamana karşı yarışan tesislerde hızlı bir çözüm ortağı olarak tercih edildiği kaydedildi. Açıklamada "Mineral esaslı ve çevre dostu olan Ytong Donatılı Duvar Panelleri, nefes alan yapısı ile çok sayıda insan tarafından sık ziyaret edilen AVM, hastane, okul gibi yapılarda, iç ortam kalitesine olumlu katkı sağlıyor" denildi. 


Ankara Başkent Gazetesi 


Geri Dön