19 / 05 / 2024

Ytong Donatılı Duvar Panelleri

Ytong Donatılı Duvar Panelleri

Türk inşaat sektörünün deneyimli firmalarından Türk Ytong Donatılı Duvar Panelleri'nin, geleneksel uygulamalara oranla 10 kat hızlı inşaat yapmayı mümkün kılarak, hem zamandan hem de masraftan tasarruf sağladığı belirtiliyor...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

Başakşehir’de istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Başakşehir'de yer alan sitenin istinat duvarı çöktü. Göçük altındaki 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.  

Türkiye hızlı tren ağlarıyla donatılıyor!

Anadolu'nun çelik rayları 162 yıl önce "kara tren"le tanışırken giderek genişleyen Türk demiryolu ağında, 2003'ten sonra yeni bir döneme giriş yapıldı. 

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi açıldı!

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ytong Donatılı Duvar Panelleri Haberi

Ytong Donatılı Duvar Panelleri

Ytong Donatılı Duvar Panelleri'nin, geleneksel uygulamalara oranla 10 kat hızlı inşaat yapmayı mümkün kılarak, hem zamandan hem de masraftan tasarruf sağladığı belirtiliyor. 


Türk inşaat sektörünün deneyimli firmalarından Türk Ytong'un Donatılı Duvar Panelleri'nin büyük projelerde hızlı ve güvenli bir çözüm olarak tercih edildiği ifade edildi. 


Ytong'dan yapılan açıklamada, söz konusu panellerin, geleneksel uygulamalara göre 10 kat daha hızlı inşaat yapmayı mümkün hale getirdiği ve bu özelliğin sanayi yapıları, kültür ve spor tesisleri, oteller ve alışveriş merkezleri gibi büyük metrekareli ve zamana karşı yarışan tesislerde hızlı bir çözüm ortağı olarak tercih edildiği kaydedildi. Açıklamada "Mineral esaslı ve çevre dostu olan Ytong Donatılı Duvar Panelleri, nefes alan yapısı ile çok sayıda insan tarafından sık ziyaret edilen AVM, hastane, okul gibi yapılarda, iç ortam kalitesine...