05 / 05 / 2024

Ytong haberleri

Ytong haberleri

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

Ytong'un acı günü! Bülent Demiren vefat etti!

Ytong Yapı Malzemeleri üretimini Türkiye'ye kazandıran şirket kurucusu ve onursal başkanı Yüksek Mühendis Bülent Demiren vefat etti.

Ytong Ev’den Marmara Bölgesi’ne özel Gürgen Evi!

Türk Ytong, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen konut tüketicileri için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi geliştirdi.

Ytong'tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Müstakil bir yaşam hayalini gerçeğe çeviren Türk Ytong, Ytong Ev projesini hayata geçirdi. Ytong montaj ekipleri, 8-10 haftada anahtar teslimi ev inşa ediyor.

Ytong'tan artan müstakil ev talebine yenilikçi çözüm!

Türkiye’nin lider gazbeton üreticisi Türk Ytong, koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen vatandaşlar için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi hayata geçirdi.

Ytong’tan pandemi şartlarına ve depreme yönelik yeni çözümler toplantısı 10 Şubat'ta!

Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat 2021 tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Ytong’dan gürültü bariyeri!

Şehir hayatındaki gürültünün insan sağlığına önemli bir tehdit olduğunu belirten Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, “Gürültüden korunmuş bir çevre beden ve ruh sağlığımız açısından önemli. Biz de Ytong Gürültü Bariyeri ile bu soruna etkili bir çözüm sunuyoruz" dedi.

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ytong haberleri Haberi

Ytong haberleri


Ciroda yüzde 15 büyüme hedefi 2013 yılını yüzde 13 büyüme ile kapattıklarını ifade eden Hinginar, 2014 yılı için yüzde 15'lik bir artış hedeflediklerini söyledi. Ar-Ge çalışmaları ve yeni ürünleri ile sektöre yön verdiklerinin altım çizen Hinginar, şu bilgüeri aktardı: "Dünyada ve Türkiye'de sadece Ytong tarafından üretilen tamamen mineral esaslı, çevre dostu ve yanmaz yalıtım malzemesi Ytong Isı Yalıtım Plağı'nı buna en iyi örnek olarak gösterebiliriz. Bir inovasyon ürünü olarak yalıtım sektörüne sunduğumuz yalıtım plağı ideal yalıtım şartlarını sağlaması nedeniyle büyük ilgi görüyor. Sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda tüm beklentilere yanıt verebilen Ytong Isı Yalıtım Plağı'nın üretim kapasitesi Çatalca yatırımı ile beşe katlanacak. Bu kapasiteyle yapılarda, yılda bir milyon metrekare mantolamaya alternatif yanmaz bir ısı yalıtım...