13 / 05 / 2024

ytong sponsorluğu.

ytong sponsorluğu.

Yarışmanın ödül töreni, 14 Mayıs’ta Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla yapılacak...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Türk Ytong 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, Gazbeton Dersleri ile 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Türk Ytong 2019 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, 48’inci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda 2019 yılı için belirledikleri hedeflerini paylaştı.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

Türk Ytong'tan mimarlık öğrencilerine ders!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, mimarlık öğrencilerine gazbeton dersi verdi. Türk Ytong, 9 yılda 1.000’in üzerinde öğrenciyi eğitti.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Sinpaş EuroLeague-Eurocup Sponsorluğu basın toplantısı 8 Şubat'ta!

Türkiye gayrimenkul sektöründeki yeniliklerin öncüsü Sinpaş, tüm dünyanın heyecanla takip ettiği uluslararası bir spor organizasyonunun sponsorluğunu üstleniyor. 

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 

Ytong Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 15 Aralık'ta!

“Şehirden Uzak” konulu 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması kapsamında yapılacak olan Dijital Kolokyum, 15 Aralık Cuma günü saat 11.00’den itibaren canlı yayınlanacak.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

ytong sponsorluğu. Haberi

ytong sponsorluğu.


Yapı malzemesi sektörünün öncü ve lider kuruluşu Türk Ytong, 50. kuruluş yılında “Okullar arası Duvar Örme Yarışması”na sponsor oldu. Yarışma 14-16 Mayıs tarihlerinde İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşecek fuar kapsamında yapılacak. Öğrencilerin edindikleri mesleki bilgi ve becerileri kullanarak, özgüven kazanmalarını ve ekip çalışmasını geliştirmelerini hedefleyen Ytong, yarışma ile bu süreci keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Yarışmanın ödül töreni 14 Mayıs’ta Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla yapılacak. Dereceye giren öğrenciler tablet bilgisayar, fotoğraf makinası ve mp3 player ödüllerini...