28 / 04 / 2024

ytong yapı malzemesi

ytong yapı malzemesi

Yarışmada dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

Deprem bölgesine inşa edilen konutlar, Bitlis'teki yapı malzemesi üretimini 2,5 kat artırdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma yol açtığı illerde binlerce deprem konutunun yapılması, Bitlis'teki bims (yapı malzemesi) üretimini 2,5 kat artırdı.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen düştü! Demir fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün tekrar zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları düştü! 1 ton demir fiyatına indirim geldi! 10 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatları bugün düştü. 1 ton demir fiyatına 100 lira indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam şoku! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 2 Ocak 2022 demir fiyat listesi 

İnşaatın en gözde yapı malzemesi olan demir fiyatları bugün zam şokuna uğradı. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftadan itibaren peş peşe zam geliyor. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Güncel demir fiyatları ne kadar? 2 Ocak 2022 demir fiyat listesi.

Çimento fiyatları resmen fırladı! Fiyatlar havada uçuşuyor! 50 kg çimento ne kadar? 26 Aralık 2022 çimento fiyatları

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan çimento fiyatlarına bugün yüzde 30 zam geldi. Gelen zamla birlikte çimento fiyatları resmen fırladı. Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu? 2022 çimento fiyatları kaç lira? 26 Aralık 2022 çimento fiyat listesi.

ytong yapı malzemesi Haberi

ytong yapı malzemesi


Yapı malzemesi sektörünün öncü ve lider kuruluşu Türk Ytong’un, 50. kuruluş yılında imza attığı etkinliklerden “Okullar arası Duvar Örme Yarışması” İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlendi. İstanbul genelinde 6 teknik ve endüstri meslek lisesinin katıldığı yarışmada öğrenciler becerilerini gözler önüne serdi. Türk Ytong tarafından öğrencilerin edindikleri mesleki bilgi ve becerileri kullanarak, özgüven kazanmaları ve ekip çalışmasını geliştirmeleri amaçlanan yarışmada, Sultanbeyli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu. Dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı.

Yıllardır istikrarla sürdürdüğü tüm “mesleki ve sektörel eğitime katkı” projelerini 50. yılında daha da genişleterek, “Ytong Akademi – 50. Yılda 50 Durak” başlığı altında toplayan Türk Ytong, önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Türk Ytong, İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Teknik ve...