14 / 05 / 2024

YTÜ Teknopark modeli

YTÜ Teknopark modeli

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ı; Libya, Makedonya ve Azerbaycan’da kurulacak Teknopark’lara, örnek model olacak. İsmail Yüksek, YTÜ Teknopark’ının ülkenin sayılı teknoparklarından birisi olduğunu ifade etti

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ konuşulacak.

GYODER Sertifika Programı başlıyor!

GYODER Sertifika Programı Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark işbirliğiyle başlıyor.

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Eminönü dönüşüm modeli çıtayı yükseltti!

Fatih Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen “ Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli ” kentsel dönüşümde belediyeciliğin başarı çıtasını en yükseğe çıkartıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 3 boyutlu şehir modeli!

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi mekanlar da 3 boyutlu gezilebili

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu!

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor.

Teknopark, Kurtköy'ün kaderini değiştirdi!

Teknopark İstanbul projesi Kurtköy bölgesinin kaderini değiştirdi. Bölgede artık 1+0 ve 1+1 dairelerin modası geçti. Büyük konutlara yüksek talep var. TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin araştırması şöyle...

Samsung'un İstanbul Teknopark'taki Ar-Ge merkezi açıldı!

Samsung Türkiye ve Semper-Tech işbirliğiyle İstanbul Teknopark’ta açılan Ar-Ge merkezi ‘SLabs’te, sağlık, eğitim ve 4G teknolojilerinde inovasyon geliştirmek için düğmeye basıldı..

İntertech'ten Kurtköy Teknopark'a yeni genel müdürlük!

İntertech, İstanbul Kurtköy'deki Teknopark'a 35 milyon lira inşaat bedeliyle yeni teknoloji merkez üssü kuruyor. Firma Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'da yeni genel müdürlüğünün temelini attı..

Intertech Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı!

Başta finans olmak üzere pek çok sektör için teknoloji alanında çağdaş ve etkin çözümler üreten Intertech, Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı..

YTÜ Teknopark modeli Haberi

YTÜ Teknopark modeli


Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ı; Libya, Makedonya ve Azerbaycan’da kurulacak Teknopark’lara, örnek model olacak.


Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsünde bulunan Teknopark’ında farklı alanlarda ar-ge ve inovasyon çalışmalarına imza atan 180 adet firma ve bu firmalar bünyesinde yaklaşık 3.000 ar-ge elemanı teknoloji üretme odaklı ar-ge çalışmalarını gerçekleştiriyor.


YTÜ Teknopark’ının ülkemizin sayılı teknoparklarından birisi olduğunu ifade eden Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, şunları söyledi:


“YTÜ Teknopark’ını, haftada 2 - 3 kere yabancı heyetler ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Libya, Makedonya ve Azerbaycan’da kurulacak teknoparklara sahip olduğumuz know-how’ı aktarmanın yanı sıra, örnek model olacağız. Nitekim, üniversite- sanayi işbirliğinin en başarılı örneklerinden birisini hayata geçirmekteyiz” dedi.

YTÜ ile Uyumsoft’tan eğitimde işbirliği

YTÜ ile Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ. arasında, üniversite- sanayi işbirliği...