01 / 07 / 2024

Yu Group adres

Yu Group adres

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Sakarya 54. Cadde, 28 ayda tamamlanacak!

Sakarya’nın önde gelen ilçelerinden Serdivan’da belediyenin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde’nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek.

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

YU Group Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

YU Group Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Geys Sirajlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık' ta İstanbul, Beşiktaş, Ulus Mahallesi, Öztopuz Caddesi 'nde kuruldu.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Eagle Residence adres bilgileri!

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen proje daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor. Eagle Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor.

Setra Group Head Ofis adres!

Setra Group Head Ofis adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 300 metrekare ile 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Yu Group adres Haberi

Yu Group adres

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi konusu:
Bakım ve işletme hizmetlerini yüklendiği gayrimenkullerin amacına uygun olarak kullanılmasını temin etmek, korunması için gereken tedbirleri alıp, korunma teşkilatını kurmak ve yönetmek, gayrimenkulün bakımı ve onarımı için gerekli çalışmaları yapmak ve servislerini kurmak, önlemleri almak, gayrimenkullerin gözetim ve denetimini sağlamak, gayrimenkuldeki ortak yerlerin kullanılması, işletilmesi, kiraya verilmesi, bakımı ve korunması ile onarılması, denetlenmesi ile ilgili iş ve işlemleri yapmak, gayrimenkulün teknik şartname ve yönetim planı çerçevesinde gayrimenkulün iç düzenleme, dekorasyon, onarım ve değişikliklerde uyulması mecburi emredici esasları belirten iç yönetmelikleri hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, her türlü gayrimenkul ürünü almak, satmak, kullanmak, tesisler...