29 / 04 / 2024

Yücel Çelikbilek Türk Dünyası Belediyeler Birliği toplantısı

Yücel Çelikbilek Türk Dünyası Belediyeler Birliği toplantısı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin (TDBB) Ekim ayı Yürütme kurulu toplantısı TDBB Yürütme Kurulu üyesi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ev sahipliğinde Beykoz’da gerçekleştirildi. İşte toplantıda ele alınan konular...

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Doların yükselişi Türk şirketlerinin değerini düşürdü! O şirketi BAE satın almaya karar verdi

Dolar kurunda geçtiğimiz yıl sonundan bu yana görülen artışlar Türkiye'deki şirketlerin mali değerlerini düşürdü. Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'deki krizi fırsata çevirerek bir Türk şirketini satın almaya karar verdi. İşte detaylar..

Fındık fiyatlarına büyük zam! Türk lirası bazında rekor seviyeye çıktı

Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki zam furyasına fındık da eklendi. Sezon başında kilogramı 24 lira olan fındık Türk lirası bazında rekor seviyeleri gördü.

Tefal Türk kahvesi makinelerinde yüzde 25'e varan indirim! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tefal, uygun fiyatlı ve yüksek teknolojili Türk kahvesi makineleriyle, kahveseverlerin yüzünü güldürüyor. Tefal, Türk kahvesi makinelerinde  sepette yüzde 25'e varan indirimler sunuyor. Peki Tefal Türk kahvesi makineleri kaç lira?

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Londra Finans Merkezi Başkanı: Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor" şeklinde konuştu...

Türk müteahhitler Afrika'da 13 milyar dolarlık iş üstlendi!

Son yedi yılda Sahraaltı Afrika’yı keşfeden Türk müteahhitleri bölgeden 13 milyar dolarlık iş çıkardı. Yenigün İnşaat’ın sahibi Mithat Yenigün Afrika’yı kalıcı bir pazara dönüştürmek niyetinde.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da mülkiyet bitti sıra imara geldi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar ve mülkiyet konularında bilgilendirdiği toplantıların 13.sünü Ortaçeşme'de gerçekleştirdi.

Yücel Çelikbilek: Beykoz’un imarının iyi olması çaba sarf ediyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in imar ve mülkiyet çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için düzenlediği toplantılar bu hafta Çengeldere'de gerçekleştirildi.

Yücel Çelikbilek: Beykoz’da mülkiyet sorununu çözdük!

1. Etap imar planlarının İBB Meclisi tarafından onaylanmasıyla imara kavuşan Çiğdem Mahallesi sakinleriyle Halk Meclisi’nde buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, vatandaşların merak ettiği soruları yanıtladı. 

İşte dünyanın en büyük 46 Türk müteahhidi!

‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesindeki Türk müteahhitlik firması sayısı 46’ya çıktı. Bu sayı ile Türkiye, 65 firma ile listede birinci sırada yer alan Çin’in ardından dünyada ikinci sıradaki yerini korudu.

Yücel Çelikbilek Türk Dünyası Belediyeler Birliği toplantısı Haberi

Yücel Çelikbilek Türk Dünyası Belediyeler Birliği toplantısı

Birlik Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığındaki toplantıya, Yürütme Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı katıldı.


Toplantıda ilk olarak, Birlik Genel Sekreteri Fahri Solak Eylül ayındaki toplantıdan bu güne yapılan faaliyetler, 26 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Rahmankul Han Anma Programı ve Birliğin, Kasım ayında  KKTC’de bulunan üye belediyelere yönelik Kocaeli’de  gerçekleştirileceği  “Su Yönetimi” ile Kırgızistan’da bulunan üye belediyelere yönelik Şahinbey  ve İstanbul’da gerçekleştirileceği “Belediye İştirakleri ve Kentsel dönüşüm” eğitim programlarının içerikleri hakkında bilgi verdi.


TDBB, güz döneminde üç belediyecilik eğitimi daha yapacak


Bilgilendirmenin ardından gündemlerin görüşülmesiyle devam eden toplantıda, bölgesel gelişmeler...