28 / 04 / 2024

yücesoy ideal ofis iletişim

yücesoy ideal ofis iletişim

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde toplam 102 ofise yer veriliyor. Proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla yükseliyor...

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

İstanbul'da yüksek kaliteli ofis binalarına talep artıyor!

Cushman - Wakefield tarafından yayınlanan "Türkiye Pazar Analizleri Üçüncü Çeyrek” raporuna göre; İstanbul'da ofislere dönüş artarken yüksek kaliteli binalara talep attı.

Büyük şehirlerde ofis fiyatları ne oldu? 

Pandemi ile beraber uzaktan çalışma hayatı yaygınlaşınca ofisler boş kaldı. Peki, bu durum ofis fiyatlarını nasıl etkiledi?

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Vakıf Bank İFM'den 300 milyon TL'ye ofis aldı! İmzalar atıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ndeki 22 bin 900 metrekare büyüklüğündeki ofis alanının Vakıflar Bankası'na toplam 299 milyon 990 bin TL+KDV bedelle satışının gerçekleştirilmesine ilişkin sözleşme imzalandı...

yücesoy ideal ofis iletişim Haberi

yücesoy ideal ofis iletişim

İzmir İdeal Ofis projesi İzmir'de Ankara Caddesi üzerinde Vakıf Bankası ve Gümüş Plaza'nın arasında yer alıyor. Proje zemin+7 kat olarak planlandı.


5 bin 100 metrekare alana sahip İdeal Ofis İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor. Proje toplam 102 adet ofisten meydana gelen Yücesoy 


İdeal Ofis projesinde ofis sahiplerine 3 adet toplantı odası, vale hizmeti, her kata özel servis elemanları, dinlenme alanları, iç bahçe, lobi alanı ve resepsiyon gibi imkanlar da sunuluyor.

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesinde ofis büyüklükleri 75 ile 112 metrekare arasında değişiyor. 

İzmir İdeal Ofis ne zaman teslim?


İdeal Ofis İzmir projesinde teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması planlanıyor. İzmir İdeal Ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 


Tel:  0 232 446 01 02 - 0232 325 0 444 

Web:...