05 / 05 / 2024

yuka bufe

yuka bufe

Ahmet Usta ismiyle ün yapan Elazığlı çiğköfteci Ahmet Arslan, Yuka ismiyle büfeci oldu

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

Yuka Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şafak Aliçavuşoğlu, Yusuf Kaya ve Mehemet Volkan Acunda Tek tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mamak'taki dönüşüm Manisa'ya model olacak!

Manisa'da Yunus Emre Kent Akademisi (YUKA), “Kentsel Dönüşüm ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı” düzenledi. Çalıştayda Mamak’taki kentsel dönüşüm çalışmaları da konuşuldu.

Mamak'taki kentsel dönüşüm Manisa'ya örnek oldu!

Manisa’nın metropol ilçelerinden Yunusemre’nin temel sorunlarından şehir merkezinin yokluğu ve riskli yapıların mevcut durumu sorunlarını aşmaya yönelik YUKA, “Kentsel Dönüşüm ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı” düzenledi.

Manisa Yunusemre'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi!

Yunusemre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), tarafından oluşturulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA), tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı’ düzenlendi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalıştayı yapıldı!

Yunusemre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), tarafından oluşturulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA), tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı’ düzenlendi.

Mehmet Çerçi:Kentsel dönüşümle ilgili büyük hamleler gerçekleştirdik!

Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) arasında imzalanan protokol ile Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) kuruldu. Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda protokol imza töreni düzenlendi.

Manisa Yunusemre Kent Akademisi kuruldu!

Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) arasında imzalanan protokol ile Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) kuruldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, protokol imza törenine katıldı.

Ahmet Arslan, Avcılar'da Yuka Büfe açtı!

Ahmet Usta ismiyle ün yapan Elazığlı çiğköfteci Ahmet Arslan, Yuka ismiyle büfeci oldu

yuka bufe Haberi

yuka bufe

Bir minübüsün içinde satmaya başladığı Çiğköfte'yle, Türkiye'nin ilk çiğköfte fabrikasını kuran Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta, "Yuka" ismini verdiği Büfenin ilkini Avcılar'da açtı. İşadamı Ahmet Arslan, hedefinin Yuka'yı marka haline getirerek büfeler zinciri kurmak olduğunu söyledi. Fabrikasyon marka haline gelen Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta, Avcılar'da Yuka ismini verdiği büfenin ilk şubesini açtı. Şirketin Genel Müdürü olan oğlu Fatih Arslan'ın açtığı Yuka isimli büfenin hikayesi ise ilginç.

RÜYASINDA GÖRDÜ
Çiğköftenin genellikle kış sezonunda daha çok tüketildiğini, şirketi yaz aylarında da desteklemek istediği için bu projeyi geliştirdiğini söyleyen Fatih Arslan Yuka'nın hikayesini şöyle anlattı. " Rüyamda hiç bilmediğim bir yerdeki çadırın önünde duruyordum. İçeriye girdiğimde Osmanlı kadınları tahta üzerinde açtıkları yufkalarla çok güzel çeşit çeşit ekmekler yapıyorlardı. Benim dikkatlice izlediğimi gören bir...