27 / 05 / 2024

Yukarı Kaleköy-Tatvan

Yukarı Kaleköy-Tatvan

380 kV Yukarı Kaleköy-Tatvan Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti!

Aktarılan detaylara göre, ABD Enerji Enformasyon İdaresi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerin yer aldığı OPEC+ grubu üyesi ülkelerin üretim kesintilerini gerekçe göstererek Brent tipi petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

"Nisan ayında dolar yükselecek mi?" sualini yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, gümüş ve doların ne olacağını söyledi. Altın alamayanlara güzel haberi açıklayan Memiş, doların da yukarıya yönlü hareket edeceğini ifade etti.

Altın işte yere düşmekle pul olmuyor! İvme yukarıyı gösteriyor

Gram altın haftaya çıkışla başladı. Altının gram ücreti, bugün bin 156 TL ile 3 Şubat'tan bu zamana en yukarı seviyesini test etmesinin akabinden yüzde 0,5 değer kazanarak bin 146 TL'den işlem görüyor.

Dolar yukarı yönlü gitmeye devam ediyor! Doları olanlar dikkatli okusun! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dolar/TL kuru son durumu milyonlarca vatandaş tarafından oldukça merak edilmekte. Hafta son gününde dolar kuru yukarı yönlü hareketine hala devam ediyor. Elinde 1 doları bile olanlar bakmadan bu haberi okumalı. İşte 16 Ekim 2022 dolar kuru son dakika...

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Brent petrol 100 dolarda zorlanıyor! Brent petrolde yukarı yönlü hareket devam edecek mi?

Küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler nedeniyle mart ayından bu yana en düşük seviyesine dün ulaşan brent petrol, bugün yukarı yönlü hareket etmeye başladı. İşte detaylar...

Coştu! Dolar yükseldi, herkes bu rakamları konuşuyor! Son dakika dolar kuru 20 Haziran 2022...

Dolar kuru cuma günü 17,32 TL seviyesinde işlem gördü. Dolar kuru hafta sonu dalgalanmalar yaşasa da yukarı yönlü hareketini sürdürdü. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Herkes bu rakamları konuşuyor. Son dakika dolar kuru 20 Haziran 2022...

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Dolardaki yükselişi görenler gözlerine inanamıyor! Flaş son dakika dolar kuru 8 Haziran 2022

Dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dolardaki yükselişi görenler gözlerine inanmıyor. Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar? İşte flaş son dakika dolar kuru 8 Haziran 2022...

Dolar alacaklar bir dakika bile evde durmayın! İşte doların yeniden uzaya doğru yükseleceği tarih

Dolara yatırım yapacaklar, doların Türk lirası karşısındaki seyrini merakla takip ediyor. Herkes doların yeniden yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ancak Amerikan Merkez Bankası'nın 14-15 Haziran'da yeniden faiz yükseltmesi ve doların bir kez daha yukarı yönlü bir seyir izlemesi bekleniyor.

Gümüşte bugün rüzgar tersine döndü! Gümüş fiyatları tekrar yükseliyor...

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken bugün tekrar yukarı yönlü hareketine başladı. 12 lira seviyelerinden 11 lira seviyelerine kadar gerilemeye başlayan gümüş bugün tekrar 12 lira sınırına dayandı...

Bitcoin'de fiyat yükselecek! Bu seviyeyi görünce bekleyin çünkü büyük satış olacak

Bitcoin son iki ayda uğradığı zararı telafi etmek için yukarı yönlü kıpırdanmaya başladı. Bitcoin şu sıralar 31 bin 714 dolardan işlem görüyor. Analistler dijital paranın bu ay kısmen toparlansa da Mayıs ayını yüzde 15 zararla kapatacağını öngörüyor.

Euro/TL'de yükseliş devam edecek mi? Euro/ TL'de şok gelişme, fren patladı! 

Euro/TL bugün güne yukarı yönlü başladı. Euro şu dakikalarda 17,27 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro/TL'nin değerini görenler euro paritesinin ne zaman kadar yükseleceğini merak ediyor.

Yukarı Kaleköy-Tatvan Haberi

Yukarı Kaleköy-Tatvan

380 kV Yukarı Kaleköy-Tatvan Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için