15 / 05 / 2024

Yukarısakarya Gökpınar Barajı ne zaman bitecek

Yukarısakarya Gökpınar Barajı ne zaman bitecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Eskişehir’de inşa edilecek Yukarısakarya Gökpınar Barajı projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli oluru aynı gün imzaladığı bildirildi.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Van Gürpınar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Gürpınar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Van Gürpınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 kura tarihi ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

Gürpınar Belediyesi mimar alacak!

Gürpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadroya açıktan atama yoluyla mimar alınacak...

Güdül Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada Gümüşhane Kelkit'te yapımı süren Güdül Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını ve çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Van Gürpınar'ın çehresi değişti!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hayata geçirilen yatırımlar bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Gürpınar'a kazandırılan yatırımlar vatandaşların takdirini topladı.

Van Gürpınar'da hazine arazileri konulu toplantı yapıldı!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Hazine arazileri toplantısı Kültür Merkezinin konferans salonunda yapıldı.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Yukarısakarya Gökpınar Barajı ne zaman bitecek Haberi

Yukarısakarya Gökpınar Barajı ne zaman bitecek


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Eskişehir’de inşa edilecek Yukarısakarya Gökpınar Barajı projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli oluru aynı gün imzaladığı bildirildi.


Yapılan açıklamaya göre; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Yukarısakarya Gökpınar Barajı için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olur düzenlendi. DSİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Yukarısakarya Gökpınar Barajı ile Eskişehir’deki 77 bin 150 dekar tarım arazisi suya kavuşturulacak. Baraj ile ayrıca Ankara’nın Polatlı ilçesine 24,7 milyon m3 içme ve kullanma suyu temin...