13 / 05 / 2024

yüksek parkur antalya

yüksek parkur antalya

TÜRKİYE'nin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş ilçesinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. 'Yüksek Parkur' adı verilen tesiste, turistler halatlarla metrelerce yükseğe tırmanıyor.

Yüksek faizler konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Yaptığı açıklamada Antalya'da Mart'ta konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığını dile getiren  ATSO Başkanı Ali Bahar yüksek faizlerin konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Antalya'ya 3 yılda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Çalık vefat etti!

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Çalık vefat etti..

Konyaaltı Sahil Projesi Yarışması’nı Yüksek Mimar Mucip Ürger kazandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı sahiline uygulayacağı projeye fikir vermesi için Antalya Mimarlar Odası işbirliği ile düzenlediği yarışmanın birincilik ödülünü Yüksek Mimar Mucip Ürger ve ekibinin hazırladığı proje kazandı.

Kaş'ta yüksek parkur'a yoğun ilgi!

TÜRKİYE'nin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş ilçesinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. 'Yüksek Parkur' adı verilen tesiste, turistler halatlarla metrelerce yükseğe tırmanıyor.

Yüksek parkur yoğun ilgi görüyor!

Türkiye'nin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kas İlçesinde ormanın içine kurulan adrenalin parkımı, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. 'Yüksek Parkur' adı verilen tesiste, turistler halatlarla metrelerce yükseğe atlıyor.

Yüksek İnşaat Mühendisi Metin Tatlıcı vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Metin Tatlıcı hayatını kaybetti. Tatlıcı'nın cenazesi, 16 Haziran 2012 Cumartesi günü Sümbül Efendi Camii'nde ikindi namazına müteakip Silivrikapı mezarlığında defnedilecek

Çinliler, Dubai'deki Burç Halife'den de yüksek binayı 90 günde bitirecek!

Çin dünyanın en yüksek binasını inşa etmek için yola çıktı. Çinli mimar ve mühendisler 838 metrelik binayı 90 günde bitirebileceklerini iddia ediyor

Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Londra’da yapılan Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni, ilk ziyaretçilerini ağırladı

yüksek parkur antalya Haberi

yüksek parkur antalya

TÜRKİYE'nin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş ilçesinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. 'Yüksek Parkur' adı verilen tesiste, turistler halatlarla metrelerce yükseğe tırmanıyor, makaralar yardımıyla ip üzerinde kayarak keyifli anlar yaşıyor. Tatilciler, her biri yerden 8 metre yüksekte ağaçların arasında gerilen halatlarla kurulan 'kırmızı', 'mavi', 'yeşil' ve 'sarı' parkurlardaki 60 farklı oyuna katılarak heyecan...