29 / 04 / 2024

Yüksekdağ Gayrimenkul projeleri

Yüksekdağ Gayrimenkul projeleri

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Yüksekdağ Gayrimenkul'den İstanbul ve Bodrum'a 5 yeni proje!

İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul İstanbul ve Bodrum'da yeni projelere başlamayı hedefliyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi güncellendi!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesinin Güncellenmesine İlişkin Kararı bugünkü 31591 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Kartallar Yönetim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Yönetim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rümeysa Kartal tarafından kuruldu.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yüksekdağ Gayrimenkul projeleri Haberi

Yüksekdağ Gayrimenkul projeleri


Esenyurt’un ‘’en değerli’’ projesi EVİM YÜKSEKDAĞ’da avantajlar devam ediyor…


Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


Hayatın içinde ‘’BİR AİLE PROJESİ ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta. 1+1 daire planının yer almadığı, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projedeki toplam konut sayısı ise 363 adet. Ayrıca projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünitede bulunmakta. Evim Yüksekdağ, estetik mimarisi ile Esenyurt’ta yıldızlaşırken,  iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal...