29 / 04 / 2024

Yüksekdağ Gayrimenkul yeni projeleri

Yüksekdağ Gayrimenkul yeni projeleri

İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul İstanbul ve Bodrum'da yeni projelere başlamayı hedefliyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yüksekdağ tarafından kuruldu.

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  tarafından hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 363 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor. İşte Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Evim Yüksekdağ'da 297 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Evim Yüksekdağ Konutları 2017 fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Konutları 2017 fiyat listesi 297 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Esenyurt'ta Yüksekdağ Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

Evim Yüksekdağ'da peşinatsız ödeme avantajı!

Evim Yüksekdağ projesi, Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede peşinat vermeden 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları indirim kampanyası!

Evim Yüksekdağ projesi İstanbul Esenyurt'ta Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar indirimli olarak 297 bin TL'den başlıyor...

Evim Yüksekdağ Yeşilkent fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Yeşilkent fiyat listesi indirimli olarak 297 bin TL'den başlıyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Yüksekdağ Gayrimenkul yeni projeleri Haberi

Yüksekdağ Gayrimenkul yeni projeleri

İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği Evim Yüksekdağ projesi ile birlikte Yüksekdağ markalı projeler üreterek yoluna devam etme kararı aldı. Yaklaşık 200 milyon liraya mal olması planlanan Evim Yüksekdağ projesindeki konutların yüzde 14'ü ön talep toplama sürecinde satılırken, projede ölü alanlara yer verilmemesine özen gösterildi. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, kendilerine ait arazi üzerinde inşa ettikleri projenin 363 daire ve 9 adet ticari üniteden oluştuğunu, 'Bir aile projesi' olarak satışa çıkarılan projede 1+1 dairelere yer verilmediğini söylüyor. Bu yılın ikinci yarısından itibaren Yüksekdağ markasıyla geliştirdikleri projelerin tanıtımını yapmaya devam edeceklerini belirten Yüksekdağ, projeleri hakkında şu bilgileri verdi: 


• Florya'da Naz ipek Konakları adlı projemiz şu anda devam ediyor. 

• Esenyurt başta olmak üzere...