16 / 06 / 2024

yüksekokul binası denizli

yüksekokul binası denizli

Denizli’nin Kale ilçesi’nde inşa edilen yüksekokul binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilecek. Binanın kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Afrika'nın en yüksek binası Mısır’da yükseliyor!

Afrika'nın en yüksek binası olma özelliğine sahip olacak Iconic Tower Kahire'de inşa ediliyor. Bina tamamlandığında 385 metre yüksekliğe sahip olacak. 

İstanbul’un boyu uzayacak: Merkez Bankası Avrupa’nın en yüksek binası olacak!

Finans Merkezi’ne Avrupa’nın en yüksek binası inşa ediliyor. İhalesi Limak’a verilen işin maliyeti ise açıklanmadı. 

Nusaybin'de yüksekokul için arazi tahsisi!

Mardin Nusaybin Belediyesi, ilçeye Meslek Yüksekokul yapılması için Üniversite yönetiminin istediği Gırnavaz Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 dönümlük araziyi tahsis etti.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Gelibolu Kıyı Emniyeti binası yıkıldı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan eski Kıyı Emniyeti binası yol ve meydan çalışmaları kapsamında yıkıldı.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul kuruldu!

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

yüksekokul binası denizli Haberi

yüksekokul binası denizli

Denizli’nin Kale ilçesi’nde yapımına başlanılan yüksekokul binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesi’nde inşaatı yarım kalan üniversite binasını Büyükşehir Belediyesi olarak bitireceklerini ifade etti. 


Başkan Osman Zolan, "İlçemizde üniversite yerleşkesinin kurulacağı Kale Meslek Yüksekokulu inşaatı yarım kaldı, tamamlanmadı. Bugüne kadar üniversite ile ilgili bina ve inşaatlarda herhangi bir ilçede Denizli Belediyesi veya Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak herhangi bir işin altına imza atmadık. Bu konuyla ilgili hiç bir bina ve inşaat yapmadık. Onun için bir yerden başlamak gerekir ve Kale’den başlıyoruz. O binayı tamamlamak bizim boynumuzun borcudur. Emaneti aldık kabul ettik. İnşallah kısa sürede ihale sürecine alıp tamamlayacağız" açıklamasında bulundu.


30 Mart 2014 öncesinde tüm mahallelere söz verdiklerini hatırlatan Zolan, "Biz o sözün arkasındayız. Kilit parke taşı...