05 / 05 / 2024

yüksekova 10 bin konut

yüksekova 10 bin konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksekova'nın il olacağını hatırlatarak: "Yüksekova'ya bir talih kuşu kondu. 2,5 milyar lira yatırım yapılacak. 10 bin civarında ev yapacağız." dedi.

Başvurusunu eksiksiz yapana İŞKUR’dan 10 bin 650 TL ödeme! İŞKUR resmen açıkladı!

İŞKUR’a başvuru yapan kişiler, kişisel durumlarına bağlı olarak en düşük 5 bin 325 TL ve en yüksek 10 bin 650 TL arasında değişen ödemeler alacak. Bu ödemeler, bireyin sigorta giriş süresine ve işsizlik dönemine bağlı olarak hesaplanacak. İşte detaylar...

Emekilere müjde. O banka 10 bin TL verecek. Emekliler şaşkına döndü

Emekli vatandaşlar bankaların ödedikleri promosyon rakamlarını araştırıyor. Bir banka tarafından emekli vatandaşlarımıza yönelik 10 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bir bankadan 10 bin TL müjdesi.Müşterisi olan olmayan öğrensin

Finansbank'tan müşterilerine yönelik 10 bin TL müjdesi geldi. Banka tarafından verilecek kredide faiz alınmayacak. İşte detaylar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Her yıl 10 bin inşaat mühendisi mezun oluyor! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Türkiye'de 150 bin inşaat mühendisinin olduğunu, üniversitelerden her yıl 10 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirtti.

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev kiraladı!

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Reyhanlı'da 6 yılda 10 bin konut inşa edildi!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Türk ve Suriyelilerin konut ihtiyacının karşılanması için çalışmalara devam ediliyor. Proje kapsamında son 6 yılda yaklaşık 10 bin konut inşa edildi.

Hakkari Yüksekova'ya bin 830 TOKİ konutu!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörün izlerini silmek için çalışmalar başlatıldı. Bölgede yapımına başlanan bin 830 konutun tamamlanması için çalışmalar hızlandı.

TOKİ bu yıl 10 bin 491 konut ve iş yerini teslim etti!

TOKİ, bu yıl 16 ilde yapımı tamamlanan 10 bin 491 konut ve iş yeri sahiplerine teslim etti. TOKİ Başkanı Turan, "Toplamda şimdiye kadar 30 bin 115 konut hedefine ulaştık" dedi.

5 yılda 10 bin Türk Miami'de ev sahibi oldu!

Miami'de gayrimenkul sektörü Türkiye sayesinde gelişiyor. Türkler bölgede yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda. Son 5 yılda 10 bin Türk Miami'den ev aldı.

TOKİ bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladıklarını açıkladı.

Kooperatifler Manisa'da 30 yılda 10 bin konut yaptı!

Manisa'da 12 kooperatif temsilcisi bir araya geldi. Manisa Birlik'in ucuz konut parolası 30 yılda 10 bin konut inşa ettiği belirtildi.

Yüksekova'ya 10 bin konut yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksekova'nın il olacağını hatırlatarak: "Yüksekova'ya bir talih kuşu kondu. 2,5 milyar lira yatırım yapılacak. 10 bin civarında ev yapacağız." dedi.

yüksekova 10 bin konut Haberi

yüksekova 10 bin konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksekova ilçesi ziyareti kapsamında esnaf ziyaretinin ardından polis evinde kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.


Özhaseki, Kayseri'nin tüm eksikliklerini giderdiklerini, Paris'te ne varsa Kayseri'de de onu yaptıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kayseri'de hiç gecekondu, kaçak yapı, altyapı eksikliği yok. Hepsini yaptım, devlet bana bir lira vermedi. Üstelik Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmasına rağmen. Adaletli bir insandı, yok derdi. Adaletinden dolayı vermezdi. Burada yerel yönetimleriniz var, nerede? Oturduğumuz yer kokuyor ya. Buradaki belediyenin işi sadece terörist beslemek mi? Devlet herkese gönderdiği parayı buraya da gönderiyor. Bu parayı aldın ama ne olur bu parayı şerefin namusun bil, adam gibi harca. Ama kafa bozuk. Bir sürü adamlarını dolduracak. Onlardan...