28 / 04 / 2024

yüksekova evleri yıkım

yüksekova evleri yıkım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Ordu Belde Evleri’nin yıkımı sürüyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda başlatılan projenin yıkımı devam ediyor.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bolu'da yıkımına karar verilen yayla evleri meclis gündeminde!

Bolu'da İmar Kanunu kapsamında yıkımına karar verilen yayla evlerinin sayısı ve yıkım kriterleri meclis gündemine taşındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İsrail'den Kudüs'teki Filistinli bedevilerin evleri için yıkım kararı!

Filistin Devlet Başkanlığı, İsrail'in Kudüs'teki Filistinli bedevilere ait olan evler için aldığı yıkım kararını "ırkçılığın en çirkin tezahürü" olarak belirtildi.

Kepez'de doğal sit alanında evi olanların yıkım korkusu bitiyor!

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

Yüksekova'da 460 yapının yıkım çalışması tamamlandı!

Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı ilçede, terör saldırıları sonucu ağır hasar gören yapıların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor

Yüksekova’da evler için yıkım kararı çıkıyor!

Büyük kısmı yıkılmış Yüksekova’nın gündemi il olmak değil evlerde çıkan yıkım kararı. İşte Yüksekova'daki yıkım kararına ilçede yaşayanların tepkileri..

Hakkari'de yıkım çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı hasar tespit komisyonu tarafından yıkım kararı verilen ev ve iş yerleri yıkılmaya başlandı. Kentte bulunan binlerce kişi ise yıkım kararının durdurulması için İdare Mahkemesi’ne başvuru yaptı.

Yüksekova'daki hasar gören binaların yıkımı başladı!

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde operasyonların ardından kısmi olarak kaldırılan sokağa çıkma yasağı sonrası ağır hasar gören binaların yıkımına başlandı.

İzmit Ulu Cami'nin yıkım kararı yargıya taşındı!

Tuna Evleri yapılırken yıkılmak istenen ancak yargı kararıyla yıkımı durdurulan Ulu Camii, şimdi de yakınında açılan tekel bayi sebebiyle mahkemelik oldu. Cami Yaşatma Derneği, konunun takipçisi olacak.

İzmir Balıklıova sakinleri yıkım kararına tepkili!

Urla ilçesinde, Kıyı Kanunu gerekçe gösterilerek kaçak olduğu öne sürülen evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıova sakinleri, geceyi parti binasında geçirdi

Terrace Lido projesinin yıkımına başlandı!

Ruhsata aykırı olduğu yargı tarafından tespit edilen Büyükada'da hayata geçirilen Terrace Lido Evleri'nin yıkımına mahkeme kararının tebliğinden bir yıl sonra başlandı. Projenin inşaatına 2010'da başlanmıştı...

yüksekova evleri yıkım Haberi

yüksekova evleri yıkım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kurum'a Selahattin Eyyubi Havalimanı’nda Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrulah Gür, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, polis ve askerlerde eşlik etti.

Milliyet'te yer alan habere göre Bakan Kurum, Ensenyurt ve Esentepe mahallelerinde yapılan TOKİ konutlarını inceledi. Kurum, Yüksekova’da 3 bin 60 konutun inşasına başlandığını söyledi.

Bakan Kurum, “Bunun içinde okulu, camisi, taziye evi, altyapı ve sosyal donatı anlamında her şey var. Heyetimizle buraları ziyaret ettik. Buraların ilk etaplarını önümüzdeki yılın ilk aylarında, diğer etapları da kısım kısım 2019’ta tamamlamayı hedefliyoruz. Sadece bunları yapmadık. Birçok altyapı, içme suyu, kanalizasyon, atık su işleri yapıldı. İlçede altyapı...