28 / 04 / 2024

yüksekova gazi ilköğretim okulu

yüksekova gazi ilköğretim okulu

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'nda yangın çıktı. Yangın 3 saatte kontrol altına alınabildi

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi! 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi geldi. Tam 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın...

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Bursa Harmancık'a ilköğretim okulu müjdesi!

Bursa Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

TOKİ Kütahya Merkez'ine 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanına 22 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanını satışa çıkardı. Açık artırmada en yüksek teklif Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan geldi.

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 24 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nun inşaatında sona gelindi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve 3 yıldır yapılması beklenen Çapak ilköğretim Okulu inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Okul bir ara mahkemelik olmuştu.

TOKİ Ordu Merkez Memursen'de 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile Ordu Merkez Karacaören Köyü toplu konut alanı inşaatları altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 22 Eylül 2015 yapılacak.

Kütahya Emet Cevizdere İlköğretim Okulu yıkılıyor!

19 Mayıs 2011 Simav depreminde zarar gören Kütahya’nın Emet Cevizdere İlköğretim Okulu’nun yıkımına başlandı. Yıkılan Cevizdere ilköğretim okulunun yerine çalışmalar tamamlandıktan sonra yeniden modern bir okul yapılacak.

Yüksekova Havalimanı'nda seferler başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün yapılacak havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı. Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı.

yüksekova gazi ilköğretim okulu Haberi

yüksekova gazi ilköğretim okulu

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Mezarlık mahallesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'nda saat 22.10 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. 3 katlı okul binasında çıkan yangını gören mahalle sakinleri Yüksekova Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek, yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangının okulda maddi hasara sebep olduğu...