02 / 05 / 2024

Yüksekova Havaalanı 2015

Yüksekova Havaalanı 2015

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından Salı günü açılışı yapılacak Yüksekova Havaalanı'nda küçük işlerin hızla tamamlanmasına çalışılırken bir yandan da test amaçlı ilk uçak inişi gerçekleştirildi.

Yüksekova Havaalanı'na ilk uçak indi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

Hakkari Yüksekova'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Hakkari ili, Yüksekova ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yüksekova'da terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından terör mağduru aileler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşa edilen 3 bin 63 konutun bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi.

Yüksekova'da ev inşaatında çökme: 7 yaralı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyünde bir evin inşaatı beton dökülürken çöktü. Olay sonucunda 7 kişi yaralandı.

Hakkari Yüksekova'daki okullar yeniden inşa ediliyor!

Hakkari Yüksekova'da terör saldırılarında zarar gören okulların yerine yenilerinin yapılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Hakkari Yüksekova TOKİ konutları sahiplerine bu yıl teslim edilecek!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan 3 bin 63 dairenin çoğunun bu yıl sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yüksekova Havaalanı 2015 Haberi

Yüksekova Havaalanı 2015

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından Salı günü açılışı yapılacak Yüksekova Havaalanı'na ilk uçak dün indi. Eksik kalan küçük işlerin hızla tamamlanmasına çalışılırken bir yandan da test amaçlı ilk uçak inişi gerçekleştirildi. Önceki gün, keşif uçuşlarının yapıldığı havaalanında koordinat belirleme işlemlerinin ardından dün Türk Hava Yolları'na ait küçük bir uçak alana indi. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, "26 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Yüksekova Havaalanı'nın açılışını yapacağız. Havaalanının Yüksekova'ya, Hakkari'ye hayırlı olmasını diliyoruz"...