21 / 05 / 2024

Yüksekova Havalimanının adı ne oldu

Yüksekova Havalimanının adı ne oldu

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "İnşallah havalimanına (Hakkari Yüksekova Havalimanı), birlik ve kardeşlik mesajını vermek için ve 'Kudüs ebediyen Kürtlerindir, Türklerindir, Araplarındır, Müslümanlarındır' demek için bu meydana Selahaddini Eyyubi adını veriyor

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını hizmete açacaklarını müjdeledi. İşte Bakan Uraloğlu'nun konu ile ilgili o açıklamaları....

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın çadırı tüm ürünlerde yüzde 15'e varan indirim! Fırsatı kaçırmayın! Altınplaza 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın çadırında yer alan tüm ürünlerde net yüzde 15'e varan indirim fırsatı başladı.  Altınplaza, yüzükten, kolyeye, küpeden, bileziğe kadar tüm takılarda büyük kampanya başlattı. İşte Altınplaza altın çadırı fiyat listesi 6 Ekim 2022.

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı 2 yılda bitecek!

Adil Karaismailoğlu, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapım çalışmalarına ilişkin, "Şu an pist çalışmasının üzerindeyiz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılan 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı. Projenin 29 Ekim 2020'ye kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 52’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52’si tamamlandı. Projenin kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 766 hektarlık alan üzerinde yapılması planlanan ve temeli 2,5 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52'si tamamlandı. 

İstanbul Havalimanı Büyük Göç'ün filmini yayınladı!

İGA, İstanbul Havalimanı’nın “Büyük Göç” olarak gösterilen rekor taşınma süreci filme konu oldu. Mini belgesel olan film, sosyal medya platformları üzerinden gösterildi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı. projenin gelecek ay havalimanı üst yapı inşaatı için ihaleye çıkılacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 2 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'lık kısmı tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 35'i tamam!

Temeli 2 yıl önce atılan 766 hektarlık alanda projelendirilen Rize Artvin Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı. Projenin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştı. 

Elefterios Venizelos Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001 yılında 2.1 milyar euroya maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak.

Yüksekova Havalimanının adı ne oldu Haberi

Yüksekova Havalimanının adı ne oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çözüm Süreci'ne aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, "Çünkü bu süreci, örgüt ve onun güdümündeki parti için değil milletimiz için başlattık, bu süreci hedefine ulaştırmakta kararlıyız" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'de, Selahaddin Eyyübi Havalimanı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşları Türk ve Kürtçe selamlayarak, bugün Hakkari, Yüksekova, Çukurca, Şemdinli ve İran’ın Urmiye şehri için yeni bir dönemin kapısının açıldığını söyledi.


"Hakkari, artık bugün Selahaddin Eyyubi Havalimanı ile geleceğe bir başka yürüyor" diyen Erdoğan, havalimanının açılışının 2 yıl ertelendiğini, bu sürede...