05 / 05 / 2024

yüksekova mehmet özhaseki

yüksekova mehmet özhaseki

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksekova'nın il olacağını hatırlatarak: "Yüksekova'ya bir talih kuşu kondu. 2,5 milyar lira yatırım yapılacak. 10 bin civarında ev yapacağız." dedi.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması!

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye kentsel dönüşüm eleştirisi! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. 

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Mehmet Özhaseki: Fay hatları üzerine asla ev yapılmayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yer altındaki hareketliliğe ve fay hatlarına dikkat edilerek, statik hesaplara uygun şekilde yapılan binaların şiddetli depremlerde yıkılacağını söyledi.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Mehmet Özhaseki mal varlığını açıkladı!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin 1 milyon 700 bin lira değerinde taşınmazı, hisse satışından 159 bin 500 lirası ve 4 şirkette hissesi bulunuyor. Anne ve babasından iş yeri ile arsa mirası olan Özhaseki'nin toplam borcu 293 bin 272 dolar.

Mehmet Özhaseki: 5 bin tane projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bizim ilçelerle birlikte neredeyse 5 bin tane projemiz var. Biz bunları yaparız ve bu bizim taahhüdümüz." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Yakacık Mahallesi sakinlerinin imar sorunu ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Bir mahallede herkes eşit haklara sahipken içinden bir kişi gelir, kendine bir şey isterse o verilmez'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

yüksekova mehmet özhaseki Haberi

yüksekova mehmet özhaseki

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksekova ilçesi ziyareti kapsamında esnaf ziyaretinin ardından polis evinde kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.


Özhaseki, Kayseri'nin tüm eksikliklerini giderdiklerini, Paris'te ne varsa Kayseri'de de onu yaptıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kayseri'de hiç gecekondu, kaçak yapı, altyapı eksikliği yok. Hepsini yaptım, devlet bana bir lira vermedi. Üstelik Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmasına rağmen. Adaletli bir insandı, yok derdi. Adaletinden dolayı vermezdi. Burada yerel yönetimleriniz var, nerede? Oturduğumuz yer kokuyor ya. Buradaki belediyenin işi sadece terörist beslemek mi? Devlet herkese gönderdiği parayı buraya da gönderiyor. Bu parayı aldın ama ne olur bu parayı şerefin namusun bil, adam gibi harca. Ama kafa bozuk. Bir sürü adamlarını dolduracak. Onlardan...