03 / 05 / 2024

Yüksekova Şehir Stadı

Yüksekova Şehir Stadı

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Silivri'ye 10 bin kişilik şehir stadı müjdesi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Göz bebeğimiz Silivrispor’umuza, kentimize, Silivri’mize yakışan 10 bin kişilik şehir stadı istiyoruz bunu yapacağız" dedi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'daki yerine yerleştirme işleminde sona gelindi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Gaziantep Büyükşehir'den yeni stadın inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi.

Arnavutköy’de yeni şehir stadı yapılacak!

2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz Temmuz ayında bitirilerek hizmete açılan Arnavutköy Bolluca Stadı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı önemli mesajlar verdi. Baltacı Arnavutköy’de şehir stadı yapılacağını açıkladı.

İzmir Büyükşehir’den Alsancak Stadı için bedelsiz tahsis!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Stadı'nın bulunduğu alanda yeniden bir stadyum inşa edilebilmesi amacıyla, kendi mülkiyetinde bulunan 4 bin 239 m² arsayı 25 yıl süreyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne “bedelsiz” olarak tahsis etti.

Yüksekova Şehir Stadı Haberi

Yüksekova Şehir Stadı

Hakkari Yüksekova Şehir Stadı yenileme çalışmaları sona erdi. İlçenin Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları neticesinde, stadın çim ve tribünleri daha modern hale getirildi. 


Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü H. Bayram Özcan, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Gürdal ve Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, statta yapılan çalışmaları denetleyerek, görevlilerden çalışma hakkında bilgi aldılar.


Yapılan inceleme sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirten Kulüp Başkanı Yıldırım, “Belediyesporumuzun bölgesel amatör ligi maçlarında ve Türkiye kupası maçlarında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamaları ve kulübümüze sahip çıkmalarını canı gönülden istiyoruz. Taraftarlarımızın daha rahat maç seyretmeleri için yapılan çalışmalarda sona gelindi ve taraftarımızın maçlara geliş gidişlerinde...