18 / 05 / 2024

Yüksel Kılıç

Yüksel Kılıç

SYS Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Kılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Fatih, Aksaray İnebey Mahallesi, Tiryaki Hasanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu: TOGO'nun arsasına el konulsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Kılıçdaroğlu, “Kendisini kefenle karşılayanları Libya’ya göndersin” ifadesini kullandı. Türkiye’nin Libya’da iki tarafla görüşmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, TOGO kulelerine Hazine’nin el koymasını istedi...

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Şişli, Paşa Mahallesi, Ortanca Sokak Keçeli Apartmanı'nda kuruldu.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

SYS Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SYS Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Kılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Fatih, Aksaray İnebey Mahallesi, Tiryaki Hasanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Yüksel Seramik, en iyi çıkış yapan marka ödülünü aldı!

Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik...

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi, Diş Sağlığı Merkezi olacak!

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'ni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne dönüştürülecek. Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'nin dönüşüm ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

1942 yılında Zeynep Hanım Konağı tamamen yanarak kül olmuş!

Abdülaziz devri sadrazamlarından Yusuf Kâmil Paşa’nın eşi Zeynep Kâmil Hanım'ın adını taşıyan ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin bulunduğu yerde bulunan meşhur Zeynep Hanım Konağı 1942 yılında yanarak tamamen kül olmuş.

Bilecik Üyücük Tümülüsü arkeolojik sit alanı oldu!

Bilecik Merkez Deresakarı Köyü'nde tespit edilen Üyücük Tümülüsü 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi. Üyücük Tümülüsü'ne ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

1941 yılında Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi'nde bir dükkan yıllık 123 liraya kiraya verilecekmiş!

İstanbul Belediyesi'nin 1941 yılında verdiği ilanda Kapalıçarşı'nın ana caddesi Kalpakçılar Caddesi'nde 11 numaralı dükkan yıllık 123 lira bedelle kiraya verilecekmiş. 1941 yılında 5 tane altın karşılığında bu dükkan kiralanabiliyormuş.

Mustafa Erdik: İstanbul'da meydana gelecek depremle 30 bin bina yıkılır!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik, İstanbul'da deprem olasılığının yıllık yüzde 3 olduğunu söyledi. İstanbul'da 30 bin binanın ağır hasar görüp yıkılacağını vurguladı...

Yüksel Kılıç Haberi

Yüksel Kılıç

SYS Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Kılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


SYS Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır  1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek....