05 / 05 / 2024

Yüksel Konakları satılık daireler

Yüksel Konakları satılık daireler

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Yüksel Konakları'nda konut fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Maritza Vadi Konakları satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da konumlandırılan Maritza Vadi Konakları projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Maritza Vadi Konakları satılık daireler 3+1'den 6+2 kadar fark tiplerde dizayn ediliyor.

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık!

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık dairelerin fiyatları 255 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları projesinde teslimler 2018 yılı ortasında yapılıyor...

Çekmeköy Kasaba Evleri satılık daire!

Çekmeköy Kasaba Evleri satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Nakitte yüzde 6,5 indirim fırsatı sağlanan proje 160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ataköy Avrupa Konutları satılık!

Ataköy Avrupa Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek projede satışların önümüzdeki hafta içerisinde başlaması planlanıyor.

Kurtköy W Roof satılık ev!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı projede ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme uygulanıyor. Kurtköy W Roof satılık ev tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları satılık!

Ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları satılık daire tipleri 2+1'den 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta satılık!

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede toplam 446 adet daire yer alıyor. Proje 3 blok halinde inşa edilecek. Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta satılık tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık konut!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Yüksel Konakları satılık daireler Haberi

Yüksel Konakları satılık daireler

Yüksel Konakları İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde 8 blok halinde yükseliyor. 5 bin 950 metrekare arsa alanına sahip Yüksel Konakları Eval İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Yüksel Konakları Beylikdüzü projesi 16 bin 545 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Toplam 120 daireden oluşan Beylikdüzü Yüksel Konakları'nda daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Yüksel Konakları fiyat listesi!

2+1 daireler 200 bin lira ile 270 bin lira,

3+1 daireler 240 bin lira ile 350 bin lira arasından satışa sunuluyor. 


Projede yer alan 2+1 daireler 90 metrekare 3+1 daireler ise 125 metrekareden oluşuyor. 


Yüksel Konakları Beylikdüzü'nde konut teslimleri Nisan 2016'da gerçekleşecek. 


Yüksel Konakları iletişim:

Telefon: 0 212 876 20 11

Web: http://www.yukselkonaklari.com/

Belemir...