06 / 05 / 2024

Yüksel Yalçın güsiad

Yüksel Yalçın güsiad

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını söyledi.

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Fy Yüksel Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fy Yüksel Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Yüksel tarafından kuruldu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

GÜSİAD İnşaat Sektör Komisyonu kuruldu!

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını söyledi.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Yüksel Yalçın güsiad Haberi

Yüksel Yalçın güsiad

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını açıkladı.  Yaptığı açıklamada inşaat sektör komisyonu başkanlığına da yönetim kurulu üyesi Cahit Karakullukçu’nun, yardımcılığına ise Yüksel Hamzaoğlu’nun atandığını kaydeden Yalçın, “İstanbul başta olmak üzere Türkiye'deki inşaat sektörünün çok büyük bir kısmında imzası olan Gümüşhaneli inşaat firmalarımızın daha organize ve birbiriyle güçlendirilmiş iletişimlerini temin etmek suretiyle daha büyük projelerde konsorsiyumların gelişimini sağlayacak üretken ve nitelikli sonuçları olan bir komisyon olacak. Bu komisyonumuz GÜSİAD'ın aynı zamanda yıldız oluşumlarından biri olacaktır” dedi.


İnşaat sektörünün Gümüşhaneli işadamları camiasının en güçlü olduğu alanlardan birisi olduğunu ifade eden Yalçın, “Kent yaşam merkezleri, iş merkezleri, toplu konutlar, yol köprü viyadük inşaat, tünel dahil büyük boyutlu projelerin altında imzası olan İnşaat...