27 / 04 / 2024

Yükseloğlu Yapı nerede

Yükseloğlu Yapı nerede

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, 212 Sokak' ta kuruldu.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı'nın 125 milyon TL'lik tahvil ihracı tamam!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eroğlu Yapı'dan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yükseloğlu Yapı nerede Haberi

Yükseloğlu Yapı nerede

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.


Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...