15 / 05 / 2024

yumurtalık depolama tesisi

yumurtalık depolama tesisi

Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından Adana 'nın Yumurtalık ilçesinde Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi 'nin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Yumurtalık'ta deniz kenarındaki araziler kime satılacak?

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Tarsus'ta 19.2 milyon TL'ye icradan satılık hububat işleme ve depolama tesisi!

Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Kanberhüyüğü Mahallsi, 589 parselde bulunan 25 bin 263 metrekarelik hububat işleme ve depolama tesisini 19 milyon 176 bin 37 TL'ye icradan satıyor...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Yumurtalık’taki rafineri arazisi rant alanına mı dönüşüyor?

2009'da petrol rafinerisi kurması için Çalık Holding'e verilen Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki arazinin, rafine kurulamayınca rant alanına çevrilebileceği düşünülüyor. Müzeyyen Şevkin, deniz kenarındaki değerli arsaların özel sektör firmalarına verilmesinden büyük kaygı duyduklarını belirtti...

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Adana Yumurtalık'ta kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddia edildi!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinin Küçük Yumurtalık Mahallesi'nde gerçekleştirilen kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

yumurtalık depolama tesisi Haberi

yumurtalık depolama tesisi


Türkiye'nin akaryakıt tüketiminin yüzde 40'ının gerçekleştiği Güneydoğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin akaryakıt ihtiyacını karşılamak amacıyla Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından Adana'nın Yumurtalık ilçesinde Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı.


Starpet Proje ve Yatırım Koordinatörü Ali Balta, Batman, Mersin, Kocaeli (İzmit) ve Kırıkkale Bölge Müdürlükleri, dolum ve depolama tesisleri, madeni yağ fabrikası ile Türkiye'deki yaygın bayi ağına hizmet verdiklerini, depolama tesislerini de arttırmaya yönelik yatırımlar yaptıklarını söyledi. Bu proje ile bölgenin akaryakıt ihtiyacına cevap verilmesi amaçlandığını vurgulayan Balta, "Kurulması planlanan tesis, 100 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olup toplam depolama kapasitesi 199 bin 300 metreküp olan 33 tanktan meydana gelecek. Depolama tesisine getirilecek olan akaryakıt deniz yoluyla büyük tonajlı deniz...