28 / 04 / 2024

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü, Adana İli Yumurtalık İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. İhale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Mudanya Malmüdürlüğü'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Bursa İli Mudanya İlçesi, Trilye Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Adana Yumurtalık'ta 4 milyon TL'ye kiralık arsa!

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü, Yumurtalık Sugözü'nde bulunan harfiyat döküm sahası ihale edilecek. İhalesi 31 Mart'ta yapılacak arsanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Adana Yumurtalık'ta 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü, Adana İli Yumurtalık İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. İhale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Yumurtalık Belediyesi 118 dönümlük araziyi gözden çıkardı!

Yumurtalık Belediyesi 1 milyon 500 bin TL’lik borcundan dolayı icralık oldu. Milyonlarca liralık araziler komik rakamlara satılınca borç kapatılamadı ve 118 dönümlük arazi de gözden çıkarıldı

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Adana Yumurtalık'ta 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü, Yumurtalık Gölovası'nda bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Beykoz'da Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruluyor!

Muhtarların vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet vermesi için Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 45 mahallenin muhtarını istişare ve tanıtım toplantısında bir araya getirdi.

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binası tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Saraç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bina yapımlarının sona yaklaştığını müjdeledi.

1935 yılında Gümrük Başmüdürlüğü binası denize doğru kayıyor!

1935 yılında İstanbul Gümrük Başmüdürlüğü binasının rıhtım tarafındaki kısmı, temellerinin kum üzerinde bulunmasından dolayı denize doğru kaymaya başlamış. Çatlakların oluştuğu tarihi binada uzmanlar incelemede bulunacakmış.

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Sağlık Turizmi Müdürlüğü yolda!

Eyüp Gümüş, 1 milyar yabancıya sağlık hizmeti vermek istediklerini, bu doğrultuda Sağlık Turizmi Genel Müdürlüğü kurulacağını ve de bazı hastanelerde sağlık turizmi klinikleri oluşturulacağını belirtti.

Fatsa Malmüdürlüğü 2 adet arsa satıyor: 2 milyon 33 bin TL!

Fatsa İli Konakbaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa Fatsa Malmüdürlüğü tarafından 11 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

Korkuteli Malmüdürlüğü'nden 36 satılık arsa, bahçe ve ev!

Korkuteli Malmüdürlüğü; mülkiyeti hazineye ait 36 arsa, bahçe ve de evi 11 Kasım 2014 ve 12 Kasım 2014 tarihinde saat 09.30 itibariyle satışa çıkarıyor.

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü Haberi

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü'nden:

DOSYA NO: 01130103599

İLÇE: Yumurtalık

MAHALLE: Gölovası

ADA: 128

PARSEL: 7

YÜZÖLÇÜMÜ: 28.666,40 metrekare

HAZİNE HİSSESİ: 28.666,40 metrekare

VASFI (Cinsi): Arsa

İMAR DURUMU: Sanayi Alanı

DENİZE MESAFESİ: 100 metre

TAHMİNİ BEDELİ: 10.034.000,00

GEÇİCİ TEMİNATI:  1.505.100,00

İHALE SAATİ: 10:00

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazın; 6/6/2016 Pazartesi günü saat 10:00'da 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile Yumurtalık Malmüdürlüğü Makam Odasında, Yumurtalık Malmüdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyonca satış ihalesi yapılacaktır.


2 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;

a) Gerçek kişilerde: Yasal yerleşim yeri belgesi (İkametgah ilmuhaberleri), tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri ve TC kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi,

b) Tüzel kişilerde ise; İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye...