21 / 05 / 2024

Yumurtalık nerede

Yumurtalık nerede

Türkeş Filik'in Belediye Başkanlığı yaptığı Adana'nın Yumurtalık ilçesinde imar yönetmeliğine aykırı uygulamalar yapıldığı, Yumurtalık Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Adana'daki 63 baraka yıkıldı!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kanuna aykırı biçimde sit alanı içerisine inşa edilen 63 baraka yıkıldı.

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Yumurtalık'ta deniz kenarındaki araziler kime satılacak?

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Yumurtalık nerede Haberi

Yumurtalık nerede

Türkeş Filik'in Belediye Başkanlığı yaptığı Adana'nın Yumurtalık ilçesinde imar yönetmeliğine aykırı uygulamalar yapıldığı, belediyeye ait gayrimenkullerin yandaş kişilere değerinin çok altında verildiği, kadrolaşmada eş-dost ilişkilerinin ön plana alındığı konuları halk arasında tartışılırken, Yumurtalık Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. 


Aynı alanda Yumurtalık Belediyesi'ne ait deniz kenarında 6 trilyonluk değeri olan arsayı SANKO A.Ş.'ye ihalesiz 600 milyara vererek kamuyu zarar uğratmıştır. Alınan bilgilere göre, Yumurtalık belediyesinin SANKO A.Ş.'nin sahasında yapmış olduğu imar uygulaması Adana Bölge İdare Mahkemesi'nin 2014-2775 esas sayılı kararı ile bozmuştur. Çünkü arsalar uygulama ile yer değişmiştir. Yumurtalık Belediyesi idare mahkemenin bozduğu saha ya yeniden inşaat ruhsatı vererek mahkeme kararını tanımamıştır. 


Şikayetçiler, ayrıca belediyenin taşınmazlarının ucuz fiyatlarla yandaşlara satıldığı konusuyla ilgili olarak şöyle dediler: 


"Yumurtalık Belediyesine ait taşınmazlar Yumurtalık icra...