19 / 07 / 2024

Yumurtalık Sualtı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi

Yumurtalık Sualtı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencileri, Yumurtalık Sosyal Kalkınma Kültür Turizm Doğa Varlıklarını Koruma Derneği'nin (YUM-DER) etkinliğinde, denizden çıkarılan atıkları birleştirerek yaptıkları "balık anıt" ile deniz kirliliğine dikkati çekti...

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Güven tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisinde yedek atama yapacak! İşte yedek atama için şartlar

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Bu önemli ilanın ardından, yedek adayların atanmasına dair bir duyuru da gerçekleştirildi. İlgili başvuru için gereken belgelerin detayları ise duyuruda belirtildi.

Bosch BGS7POW1 800 W Toz Torbasız Süpürge 8 bin 680 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Bosch Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, verimli motor performansı ve turbo başlık sayesinde temizlik işlemini etkili bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Sağlık Bakanlığı'na 4.032 temizlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alım ilanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek bu alımların 4 bin 32'sini temizlik görevlisi kadrosu oluşturuyor. İlana başvurular bugün başladı. İşte tüm detaylar..

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Yumurtalık Sualtı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi Haberi

Yumurtalık Sualtı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencileri, Yumurtalık Sosyal Kalkınma Kültür Turizm Doğa Varlıklarını Koruma Derneği'nin (YUM-DER) etkinliğinde, denizden çıkarılan atıkları birleştirerek yaptıkları "balık anıt" ile deniz kirliliğine dikkati çekti.


YUM-DER'in, Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Proje Direktörlüğü ve EDUSER Danışmanlık şirketi ile yürüttüğü ''Yumurtalık Sualtı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi'' projesi kapsamında, Yumurtalık Limanı ve halk plajında, denizde temizlik çalışması yapıldı.


ÇÜ Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Sualtı Teknolojisi Bölümü öğrencileri, Yumurtalık İlçe Emniyet Amirliği ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sualtı Grup Amirliği'nde görevli dalgıçlar, sualtındaki kirleticileri kıyıya çıkardı.


ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Karaaslan öncülüğünde, resim ve heykel bölümü son sınıf öğrencileri, atıkları kullanarak "balık anıt" yaptı. Öğrenciler, limanın duvarına, deniz altındaki yaşamı anlatan resim çizdi.


Proje kapsamında, dalış eğitiminde başarılı...