03 / 05 / 2024

Yunan adaları ve egeye talep

Yunan adaları ve egeye talep

İzmir'de Turizm fuarı açılacağı haftada Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı Yakup Demir, yaptığı açıklamada Ege Denizi'ndeki Yunan adalarının, turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi haline geldiğini söyledi.

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

İstanbul'da kiralık konut fiyatları resmen uçtu! Zirvede Adalar ve Şile var!

sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Temmuz raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler değerlendirildi. Verilere göre, kiralık konutlarda hareketlilik devam ederken, satılık konut talebi düşüyor. İşte ayrıntılar...

Magaş İnşaat Taahhüt Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magaş İnşaat Taahhüt Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Adalar ve Mukadder Gürcan ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Hilal - Akpınar - Emek - Fatih - Yenidoğan - Mevlana - Yunus Emre - Osmangazi - Mahallerine ilişkin Muhtelif adalar ve Muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Başyapıt Dragos'ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı..

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te şimdi al Ocak 2019'da öde!

Konuttaki 25 yıllık tecrübesini Konya’nın ardından İstanbul’a da taşıyan Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyasına başladı.

Manzara Adalar ve İnistanbul'da tarihi kampanya 2017!

İş GYO, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. İş GYO kampanyaya İnistanbul ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı.

Ayvalık'ta doğal sit alanlarının derecesinin düşürülmesine tepki!

AYVALIKLILAR, Türkiye'nin en büyük tabiat parkının olduğu, adaları ve doğal güzellikleriyle tanınan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yapılaşmaması, doğal alanlarının bozulmaması için sit derecesinin düşürülmesine karşı olduklarını açıkladı.

DAP Adam Kule ödeme koşulları 2017!

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Adam Kule Maltepe projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak...

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'lerin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon’da 1+1’ler 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 35’i satılan 1+1’lerin hepsinde balkon bulunuyor. 66 ila 84 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 1+1’ler hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih ediliyor.

Rota Mavi Kartal iletişim bilgileri!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim olan Rota Mavi projesinde aylık taksitler 2 bin 690 TL'den başlıyor. Projede teslimler Eylül 2017'de yapılacak....

Yunan adaları ve egeye talep Haberi

Yunan adaları ve egeye talep

Yunanistan'da yaşanan ekonomik krizin tatili ucuzlatması, yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini adalara kaptırmaya başladı. 


Türkiye'de yerli turiste hitap eden Bodrum'dan İstanköy'e, Çeşme'den Sakız'a, Kuşadası'ndan Sisam'a ve Ayvalık'tan Midilli'ye gidenlerin sayısının son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Demir, "5 yıl önce Yunan adalarına yılda 50 bin kişi giderken, şu anda 500-600 bin kişi gidiyor" dedi. Yakup Demir, Ege kıyılarından Yunanistan'a adalarına çok seyrek ve sınırlı sayıda olan feribot sefer sayılarının son yıllarda her gün karşılıklı bir kaç sefere ulaştığını ifade etti. Türkiye'den Yunan adalarına daha önce iş ya da başka ülkelere gitmek üzere geçen sınırlı sayıda kişi bulunduğunu söyleyen Demir, "Şu...