28 / 04 / 2024

Yunan adalarına feribot

Yunan adalarına feribot

Şiddetli lodos nedeniyle Marmaris ile Rodos arasındaki feribot seferleri 10 Şubat Salı gününe kadar durduruldu. Bodrum - Kos seferleri de iptal edildi. Fırtınanın şiddeti yarın geçecek.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

CHP’li milletvekillerinden Adalar'daki plan yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

CHP’li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Adalar’daki plan yapma yetkisinin İBB’den alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Duruma tepki gösteren vekiller, bu kararın geri çekilmesini talep etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Adalar’da plan yapma yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar’daki plan yapma yetkisinin İBB’den alınıp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na verilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Ege depremi komşuyu da yıktı! 2 çocuk hayatını kaybetti!

Ege Denizi’nin Seferihisar açıklarında yaşanan 6.9 büyüklüğüne sahip deprem, Yunan adalarında da hissedildi. Deprem nedeniyle Sisam’da iki çocuk yaşamını yitirdi.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Yunan vatandaşına miras hakkı!

AYM, Türk vatandaşlığını kaybeden ve ülkeler arasında karşılıklılık bulunmadığı nedeniyle mirasçı kabul edilmeyen kişiler için önemli bir karar verdi. Yunanistan vatandaşı Ioanis Maditinos’un mülkiyet hakkının ihlal edildiğine ve yeniden yargılama yapılmasına hükmetti.

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Çanakkale'de 25 yıllığına kiralık feribot terminali ihalesi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni, Çanakkale Gelibolu'da 25 yıllığına feribot terminali yapım ve işletme belgesi alarak işletme işini ihale edecek. İhalesi 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Tual Adalar ve Tual Bahçekent Emlak Konut tarihi kampanyasına katıldı!

Emlak Konut'un ‘Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz’ kampanyası kapsamında 'Tual Adalar' ve 'Tual Bahçekent’ de bulunuyor

Cayman Adaları’na giden Türkler yatırım yapmadan döndü!

Panama’da sızan bilgilerden sonra vergi kaybının çok büyük olduğunu gören büyük devletler vergi cennetlerine baskıyı artırmaya başladı.Bu baskı sonunda da vergi cenneti ülkeler artık kolayca şirket kurulup gelirlerin aktarılabileceği yerler olmaktan çıktı

Yunan adalarına feribot Haberi

Yunan adalarına feribot

Marmaris Limanı'ndan seferleri gerçekleştiren Yeşil Marmaris şirketi yetkilileri, ilçede etkili olan fırtınanın feribot seferlerinde aksamalara yol açtığını belirtti.


Marmaris ile Rodos Adası arasında yapılan feribot seferlerinin 10 Şubat'a kadar ertelendiği kaydedildi. Bodrum ile Yunan adası Kos arasındaki seferlerin de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği öğrenildi. 


Bu arada, Marmaris'te 3 gündür etkili olan ve zaman zaman şiddetini arttıran rüzgarın sahil kesimindeki hızı Meteoroloji Müdürlüğü tarafından saatte 60 kilometre olarak ölçüldü, dalga boyu ise 4 metreye ulaştı. Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın açık denizde çok daha şiddetli olduğuna dikkati çekti. Balıkçıların denize açılmamaları için uyarıldığı ilçede, fırtınanın etkisini yarın kaybedeceği...