18 / 05 / 2024

yunanistan alaca imaret camii

yunanistan alaca imaret camii

Yunanistan'ın Selanik kentinde bulunan Alaca İmaret Camii Ağustos'da ibadete açılacak...

Almanya, Yunanistan'daki 14 havalimanını işletecek!

Almanya'nın en büyük havalimanı işletmecisi Fraport'un uzun süren görüşmelerden sonra Yunanistan'daki 14 havalimanının işletmeciliğini alacağı açıklandı.

Veysi Öncel: Bayramda tatilciler Yunanistan adalarını tercih etti!

İzmir Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, Kurban Bayramı için ilçedeki otellerin bekledikleri rezervasyon oranlarını yakalayamadığını, tatilcilerin yakın Yunanistan adalarını tercih ettiğini söyledi...

Yunanistan'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Yunanistan’ın Selanik kenti yakınlarındaki Halkidiki Yarımadası açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Selanik'te meydana gelen sarsıntıların can ya da mal kaybına neden olmadığı bildirildi.

Kat maliklerinin oy çokluğu ile alacağı kararlar!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anagayrimenkul kat maliklerinin alacağı kararlar doğrultusunda yönetiliyor. Kararlar, kat malikleri kurulunda alınıyor. Peki, kat maliklerinin oy çokluğu ile alacağı kararlar nelerdir?

Kat maliklerinin oybirliği ile alacağı kararlar!

Apartmanda kimi kararlar, oybirliği ile; kimi kararlar oyçokluğu ile; kimilieri ise hem arsa payı hem sayı çokluğu ile alınıyor. Peki, kat maliklerinin oybirliği ile alacağı kararlar nelerdir?

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşümde daha aktif rol alacağız!

'Kentsel dönüşümde daha aktif rol alacağız' diyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan özel sektörün de dönüşümün içinde olması gerektiğini kaydetti

Akdeniz'in en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Ağustos bültenine göre Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu.

Ali Rıza Karacan: Kuraklık vatandaşların alacağı basit önlemlerle azaltılabilir!

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Karacan, alınacak önlemlerle kuraklık etkilerinin azaltılabileceğini belirterek "vatandaşların alacağı basit önlemler ile kuraklığın etkisi azaltılabilir" dedi.

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Yunanistan 6 milyon 949 bin turisti ağırladı!

Özellikle ekonomik kriz sonrası pek çok ülkeden vizesiz turist kabul etmeye başlayan ve fiyatlarda indirime giden 11 milyon nüfuslu Yunanistan 6 milyon 949 bin turisti ağırladı.

Turizmin en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2014'ün ilk yarısında gelen turist sayısında en yüksek artışı Yunanistan gösterdi.

TOKİ Çorum Alaca 1. Etapta 3+1 daire 98 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Alaca 1. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 1 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Yunanistan elektrik teşkilatının özelleştirilmesi onaylandı!

Yunanistan elektrik teşkilatının ( DEH ) yüzde 30' nun özelleştirilmesini öngören yasa tasarısı onaylandı. Meclisteki yapılan oylamada 51 milletvekili lehte 46 milletvekili aleyhte oy verdi.

yunanistan alaca imaret camii Haberi

yunanistan alaca imaret camii
Yunanistan'ın Selanik kentinde bulunan 1484 tarihinde Fatih Sultan Mehmet döneminde yaptırılan Alaca İmaret Camii Ağustos'da ibadete açılacak. Cami 1986 yılından itibaren kültür alanı olarak...