16 / 05 / 2024

yunanistan kefalonya adası depremi son durum

yunanistan kefalonya adası depremi son durum

Yunanistan'ın İyon Denizi'ndeki Kefalonya Adası'nda 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Avrupa Akdeniz Yer Bilimleri Merkezi, 15.55'teki depremin ardından 16.08 'de de 4,4 büyüklüğünde bir artçı depremin kaydedildiğini duyurdu...

Yunanistan’dan kritik deprem açıklaması: 10 bin bina riskli!

Ege Denizi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem, Yunan adası Sisam adasında da can kaybı ve hasara sebep olurken, Yunanistan Depremden Korunma Teşkilatı Başkanı Efthymios Lekkas, ülke genelinde 10 bin binanın tehlike altında olduğunu açıkladı.

Yunanistan Küçük Çuha Adası’na yerleşenlere ev, arsa ve para verecek! 

Yunanistan Küçük Çuha Adası'nı işgale hazırlanıyor. Adaya yerleşenlere ev, arsa ve para verilierek, adanın nüfusu arttırılmaya çalışıyor. 

Yunanistan'da 500 bin euroya satılık kayalık!

Krizde yüzen Yunanistan, 598 adasından 150’sini 500 bin eurodan başlayan fiyatlarla özelleştirme listesine koydu.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Yunanistan'ın adaları satışta! En pahalısı Omfori Adası!

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda 'hayır' diyen Yunanistan'da adalar satılıyor. Şahsa ait 17 özel ada satışa çıkarken, bu sayının 120'yi bulması bekleniyor.

Midilli Adası 800 bin euroya satılıyor!

Yunanistan'da 20'den fazla ada, lüks daireden daha ucuza satışa çıkarıldı. Midilli adası sadece 800 bin euroya alıcısını bekliyor...

Sakız Adası'nda 4,6 büyüklüğünde deprem

Yunanistan'ın Sakız Adası'nda 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Deprem, İzmir'in pek çok bölgesinde hissedildi. Korkuya neden olan depremin 33.93 km derinlikte oluştuğunu açıklandı.

Çin Girit Adası'na göz koydu!

Çin medyasında yer alan haberlere göre, Yunanistan’ın içine düştüğü ekonomik krizde Pire Limanı’nı satın alarak Avrupa’ya ayak basan Çinliler, bu kez Girit Adası’nı gözüne kestirdi.

Yunanistan'ın Kefalonya Adası'nda 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Yunanistan'ın İyon Denizi'ndeki Kefalonya Adası'nda 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Avrupa Akdeniz Yer Bilimleri Merkezi, 15.55'teki depremin ardından 16.08 'de de 4,4 büyüklüğünde bir artçı depremin kaydedildiğini duyurdu...

En pahalı 5 ada içinde 2 Türk adası var!

Avrupa ’daki en pahalı ada Yunanistan açıklarında yer alan 61.9 milyon dolarlık Omfori adası.... Ada turizm amaçlı kullanılabilmesinden dolayı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi...

Yunanistan'da Spalathronisi takım adası 10 milyon euroya satılıyor!

Ekonomik kriz yüzünden zor günlerde geçiren Yunanistan’da şimdi de ada satılıyor. Açık artırma yoluyla satılacak özel mülk Spalathronisi takım adası için fiyat 10 milyon eurodan başlıyor...

Skorpios Adası'nın satışı inceleniyor!

Yunanistan Maliye Bakanlığı, Skorpios Adası'nın satışını incelemeye aldı...

yunanistan kefalonya adası depremi son durum Haberi

yunanistan kefalonya adası depremi son durum


Yunanistan'ın İyon Denizi'ndeki Kefalonya Adası'nda 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.


Avrupa Akdeniz Yer Bilimleri Merkezi, 15.55'teki depremin ardından 16.08 'de de 4,4 büyüklüğünde bir artçı depremin kaydedildiğini duyurdu.


Atina Yer Bilimleri Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 5,8 olarak açıkladı.


Depremin Mora Yarımadası ile ana karada da hissedildiği belirtildi.


Yetkililer, depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını ancak bazı evlerin zarar gördüğünü, kayaların kayması neticesinde de bazı yolların ulaşıma kapandığını bildirdi.


Öte yandan İçişleri Bakanı Yannis Mihelakis, Başbakan Antonis Samaras'ın talimatıyla askeri helikopterle Kefalonya Adası'na hareket...