03 / 05 / 2024

Yunanistan turizmde gelişiyor

Yunanistan turizmde gelişiyor

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yapay zeka günden güne gelişiyor! Bilim insanları şimdi de bunu deniyor 

İnsanoğlu, on yıldır mevcut verileri analiz etmek için yapay zekayı (AI) kullandı. Şimdi bilim adamları bunu yeni bir seviyeye taşıyor -  Sanal platformlar içerisinde oyunlarda İçerik oluşturmayı Reklamcılığa çevirecek.

EYT'de flaş gelişme! Emekli olmak için gün ve yıl detayları netleşiyor! Hemen bakın! 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenlemede ana başlıklar yavaş yavaş netleşiyor. Peki EYT'de son durum ne? Yaş ve yıl şartı nasıl olacak? İşte EYT ile ilgili merak edilen son dakika gelişmeleri...

Bluetooth hoparlörlerde en beğenilenler! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir hoparlörlerde pil dayanıklılığı, ortam ışıkları gibi özellikler gelişiyor. Şu an çok tercih edilen hoparlörlerin fiyatları ve özelliklerine baktık.

Türkiye'de 2022'nin ilk yarısında milyar dolarlık hububat ihracatı

Türk hububat sektörü gelişiyor. Bu yılın ilk yarısında 2021 yılına kıyasla yüzde 31,5 artış gösterdi.

Samsung 4K TV fiyatları ne kadar? İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Televizyon teknolojisi hızla gelişiyor. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olaran Samsung’un Nisan ayı indirimleri devam ediyor...İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Sermaye piyasalarını geliştirmenin yolu yatırımcı sayısını artırmaktan geçiyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarını geliştirmenin yolunun yatırımcı sayısını artırmaktan geçtiğini söyledi.

İnşaat sektöründe canlanma dönemi!

Türkiye'de de inşaat sektörü, genel ekonomi açısından bir öncü gösterge olmanın yanında büyümenin itici gücünü oluşturuyor. Sektör ise yüksek büyüme temposuyla gelişiyor. 

Akıllı evler siber saldırganların yeni hedefi!

Akıllı evler şimdilerde siber saldırganların tehditi altında. Akıllı evlerin yaygınlaşmasıyla yeni IoT siber tehditleri de gelişiyor, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde siber suçlular milyarca dolarlık yeni bir endüstri haline gelecek.

Sakarya yatay mimariyle gelişiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, kentin yatay mimariyle geliştiğini, çevrenin, yeşilin, doğanın ve su kaynaklarının korunmasından asla taviz vermediklerini söyledi..

Yunanistan turizmde gelişiyor Haberi

Yunanistan turizmde gelişiyor

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği bültenine göre, ilk altı ayda Akdeniz çanağında en çok turisti 28 milyon 18 bin.kişi ile İspanya ağırladı. Bu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7.31 büyüme demek. İspanya'yı 15 milyon 238 bin turist ile Türkiye izledi. Türk turizmi 6 aylık dönemde yüzde 4,73 büyüme yakaladı. 


Mısır'da sert düşüş İç karışıklıklar nedeniyle turist girişleri duran Mısır ise bu dönemi yüzde 25,19 gerileme ve 4 milyon 432 bin turist ile tamamladı. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist...