02 / 05 / 2024

yunanistan turları 2015

yunanistan turları 2015

Radikal solcu Çipras’ın seçimi kazanmasıyla ekonomik olarak toparlanmak için çalışan komşu, zengin Türk turistleri çekebilmek amacıyla harekete geçti. Yunan hükümetinin İstanbul’da düzenleyeceği turizm etkinliğinde zengin Türk turiste olta atılacak..

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları yüzde 40 değer kaybetti!

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları 2008'den 2015'e kadar geçen sürede yüzde 40 değer kaybetti...

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Güllük Marina,Ekim 2015'te hizmete açılacak!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en gözde beldeleri yer alan Güvercinlik, Torba,Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan'ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Adası'na ve Didim'e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina,Ekim 2015'te hizmete açılıyor.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü!

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü kuruldu. 2015 yılında yurtdışında da büyüme hedefleyen Tema Banyo, komşu ülke Yunanistan’dan ürünlerini satan 20 firmanın sahip ve yöneticilerini İstanbul’da ağırladı.

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Ege Perla İzmir Konak'ta 295 bin dolar 1+1! 2015'te teslim!

Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşeceği Ege Perla İzmir Konak projesinde 1+1 daireler 295 bin dolardan satılıyor. Projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Yerli yolcu uçağına 2015’e kadar 700 milyon euro yatırım!

Yerli ticari uçağın gövde ve motorlarının geliştirilmesi için 2015 yılına kadar 700 milyon euroluk yatırım yapılacak.

Konya Divan Park 'ta 225 bin liraya! 2015'te teslim!

Konya Divan Park 'ta fiyatlar 168 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimlerinin 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Tüpraş'a Yunanistan'dan devlet hisseleri özelleştirilmesi daveti!

Yunanistan'da Türk yatırımı istediklerini ifade eden Türk İş Konseti Başkanı Dimitris Papanicolaou, Tüpraş'ın Hellenic Petroleum'daki devlet hisselerinin özelleştirilmesi ihalelerine katılmaya davet etti...

yunanistan turları 2015 Haberi

yunanistan turları 2015

Komşu Yunanistan zengin Türk turistleri avlamaya geliyor. Radikal solcu Aleksis Çipras’ın seçimi kazanmasıyla ekonomik olarak toparlanmak için vargücüyle çalışan komşu, gözünü Türk turiste dikti. Turizm sezonunun hareketlenmesine yakın Yunan hükümeti, ‘Greek Deluxe Travel Road Show-Yunan Lüks Seyahat Tanıtım Günleri’ adlı etkinliği İstanbul’da düzenliyor. Bu tanıtımla ülkeye giden 741 bin olan Türk turist sayısının 1 milyona çıkarılması hedefleniyor.

Dubai’nin ardından ikincisi İstanbul’da yapılacak olan tanıtım etkinliğine Yunan hükümet makamları da büyük önem veriyor. Yunanistan’ın Türkiye Büyükelçisi Kuriakos Loukakis, Merkez Makedonya Valisi Apostolos Tzitzikostas, Güney Ege Bölgesi Valisi George Hatzimarkos’la etkinliğe üst düzeyde katılım gösterecek. Road Show’u, Türk Havayolları ve TÜRSAB da destekliyor.

Greek Deluxe Travel Road Show, Merkez Makedonya Bölgesi, Mora Yarımadası ve Güney Ege Bölgesi’nin deteğiyle Rollerdeck Associates ve Amuse Concept...