02 / 05 / 2024

yunanistan turları

yunanistan turları

Radikal solcu Çipras’ın seçimi kazanmasıyla ekonomik olarak toparlanmak için çalışan komşu, zengin Türk turistleri çekebilmek amacıyla harekete geçti. Yunan hükümetinin İstanbul’da düzenleyeceği turizm etkinliğinde zengin Türk turiste olta atılacak..

Kurban Bayramı'nda tatilciler yurtdışı turlarına ilgi gösteriyor!

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller "Bu sene Şeker Bayramı’nın yaz sezonuna denk gelmesiyle birlikte, turlarımız tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Kurban Bayramı satışlarımız Şeker Bayramı’na göre daha hızlı ilerliyor" dedi...

Yunanistan'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Yunanistan’ın Selanik kenti yakınlarındaki Halkidiki Yarımadası açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Selanik'te meydana gelen sarsıntıların can ya da mal kaybına neden olmadığı bildirildi.

İstanbul'da 49 euro’dan helikopter turları başladı!

Boğaz turu, Adalar’da fayton turu derken İstanbul son zamanlarda yeni bir turla tanıştı... Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini kuşbakışı görmek isteyenler için birbiri ardına ‘helikopter turları’ başladı...

Helikopterle İstanbul turlarına yenisi eklendi!

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.

Akdeniz'in en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Ağustos bültenine göre Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu.

Sarp Özkar: Gemi turları 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor!

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi" dedi.

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Yunanistan 6 milyon 949 bin turisti ağırladı!

Özellikle ekonomik kriz sonrası pek çok ülkeden vizesiz turist kabul etmeye başlayan ve fiyatlarda indirime giden 11 milyon nüfuslu Yunanistan 6 milyon 949 bin turisti ağırladı.

Turizmin en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2014'ün ilk yarısında gelen turist sayısında en yüksek artışı Yunanistan gösterdi.

Marmaris'te tekne turları ilgi görüyor!

Marmaris'te tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistler, tekne turlarına yoğun ilgi gösteriyor. Koy ve adaları gezen tatilciler, masmavi sularda denize girip tatilin tadını çıkarıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehtap ve Ada turları yeniden başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. ‘Mehtap ve Ada Turları’ ramazan nedeniyle verilen aradan sonra yeniden başladı.

Kapadokya’da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor!

Dünyanın en önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya’da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 1 saat süren balon turları için kişi başı ortalama 100 - 150 euro ödeniyor...

Yabancı turistler Kapadokya'daki balon turlarına yoğun ilgi gösteriyor!

Göreme'de bir balon firmasının yönetim kurulu başkanı Tevfik Ölmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genellikle yabancı turistlerin ilgi gösterdiği balon turlarına ramazan bayramı dolayısıyla yerli turistlerden de yoğun talep olduğunu söyledi.

yunanistan turları Haberi

yunanistan turları

Komşu Yunanistan zengin Türk turistleri avlamaya geliyor. Radikal solcu Aleksis Çipras’ın seçimi kazanmasıyla ekonomik olarak toparlanmak için vargücüyle çalışan komşu, gözünü Türk turiste dikti. Turizm sezonunun hareketlenmesine yakın Yunan hükümeti, ‘Greek Deluxe Travel Road Show-Yunan Lüks Seyahat Tanıtım Günleri’ adlı etkinliği İstanbul’da düzenliyor. Bu tanıtımla ülkeye giden 741 bin olan Türk turist sayısının 1 milyona çıkarılması hedefleniyor.

Dubai’nin ardından ikincisi İstanbul’da yapılacak olan tanıtım etkinliğine Yunan hükümet makamları da büyük önem veriyor. Yunanistan’ın Türkiye Büyükelçisi Kuriakos Loukakis, Merkez Makedonya Valisi Apostolos Tzitzikostas, Güney Ege Bölgesi Valisi George Hatzimarkos’la etkinliğe üst düzeyde katılım gösterecek. Road Show’u, Türk Havayolları ve TÜRSAB da destekliyor.

Greek Deluxe Travel Road Show, Merkez Makedonya Bölgesi, Mora Yarımadası ve Güney Ege Bölgesi’nin deteğiyle Rollerdeck Associates ve Amuse Concept...