02 / 10 / 2024

Yunus Deşdemir

Yunus Deşdemir

Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Deşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Yeni Mahalle Mahallesi, Atılgan Sokak'ta kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları

İnşaat sektörü son zamanlarda beton, çimento ve demir fiyatlarına gelen zamlarla yankılanırken, fiyatlar mercek altına alındı. Çimentoya gelen zam geri çekilirken bugün de demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Demir fiyatları resmen uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları beş ayın en düşük seviyesine gerilerken yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyaları resmen uçuşa geçti. Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 4 Mayıs 2023 demir fiyatları

İnşaat sektöründe demire son dönemlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık indirimin ardından bugün de demir fiyatlarına dev indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye başladı. Bugün de demir fiyatlarına büyük zam gelirken binlerce kişi güncel demir fiyat listesini merak ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Yunus Deşdemir Haberi

Yunus Deşdemir

Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Deşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Özvan İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,  cadde düzenlemesi, tretuvar, bordür işleri yapmak, 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf...