29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 4 Mayıs 2023 demir fiyatları

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 4 Mayıs 2023 demir fiyatları

İnşaat sektöründe demire son dönemlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık indirimin ardından bugün de demir fiyatlarına dev indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 



İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Demir fiyatları her geçen gün düşerken başta müteahitler olmak üzere güncel demir fiyatlarını sorgulatıyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnce ve kalın demir fiyatları resmen yerle bir oldu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL?

DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir fiyatlarına indirim geldi. 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala piyasalar seçime odaklanmış durumda. Seçim arifesinde piyasalar bekleme moduna devam ediyor. Özellikle dolarda her ne kadar 19.40 TL rakamı ekranlarda takip edilse de serbest piyasada 20.00 TL eşiği aşılmış durumda bu da seçim sonu dolarda artışların olacağının sinyalini veriyor.

Son zamanlarda hurda  fiyatlarında geri çekilmeler yaşanmaya devam ediyor. İç piyasa demir fiyatları da yurt dışı çelik fiyatlarına paralel 17.800 TL direncinden başlayan geri çekilme hareketi ile bölgesel olarak 14,900/15.650 bandına kadar geriledi.  

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları kaç TL? 4 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön