03 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 4 nisan 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 4 nisan 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektörünün gündemine düştü. Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Fiyatlar resmen yerle bir oldu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 4 nisan 2023 demir fiyat listesi.



Son zamanlarda demire gelen indirim haberleri demir fiyatlarının dibe vurmasına neden oldu.  İnşaat sektörü temsicileri ve müteahhitler güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Demir fiyatlarına bugün de 200 TL indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları resmen yerle bir oldu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 

DEMİR CEVHERİ FİYATLARI GERİLEDİ!

Demir fiyatları, demir cevherindeki düşüşle birlikte yerle bir oldu. Demir cevheri Çin'de engelleme endişesi ve hava koşullarının etkisiyle düşüşe geçti. 

Analistlere göre Çin'de şiddetli hava koşulları ile birlikte devlet planlama kurulunun demir cevheri fiyatlarını dizginlemek için başka bir uyarı yayınlamasından duyulan endişenin demir fiyatlarını olumsuz etkilediği aktarıldı.

Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı  kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? 4 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön