27 / 04 / 2024

yunus evler bursa

yunus evler bursa

Konut teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Yunus Evler projesi'nde yer alan 3+1 konutların fiyatları 139 bin TL'den başlıyor...

Yunus Evler'de 500 lira taksitle! 191 bin TL'ye 2+1!

Bursa Yunus Evler projesinde yer alan konutların fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 18 ay sonran gerçekleşmesi planlanıyor...

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltılıyor!

Bursa Osmangazi'de heyelan sebebiyle zarar gören binalarda hasar tespit çalışmaları başladı.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Bursa'da apartman boşluğundaki türbe görenleri şaşırtıyor!

Bursa’da 15. yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği düşünülen Aşık Yunus’un Karamazak Mahallesi’nde 3 apartmanın arka oda pencerelerinin baktığı havalandırma boşluğunda yer alan türbesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Bursa Deliballılar köyündeki tüm evler tescilli yapı ilan edildi!

Bursa'da bulunan bir köyde yapılan yanlış bir tespit sonucu köydeki evlerin tamamı tescilli yapı ilan edildi. Köylüler evlerine bir çivi bile çakamıyor. 

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Recep İvedik 6 filmindeki bungalov evler yıkıldı!

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları'nda çekilen 'Recep İvedik 6' filminin tamamlanmasından sonra, bölgeye hatıra olarak bırakılan bungalov evler şiddetli yağış sebebiyle yıkıldı

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Bursa'da emlak fiyatları dönüşümle uçtu!

Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamına alınarak yıkımına başlanan evler emlak fiyatlarını uçurdu

Bursa Cephanelik bölgesi imara açılmadı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer’in Beşevler mahallesinde yer alan ve 1. derece doğal koruma alanında bulunan Cephanelik bölgesinin imara açılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

yunus evler bursa Haberi

yunus evler bursa

Yunus Evler projesi Bursa Yunuseli'nde Taşyakan İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Yunus Evler'de toplam 550 adet konut bulunuyor.



20 blok halinde yükselen Yunuseli Yunus Evler'de 2+1 daireler 105 metrekare ile 145 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare ile 185 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Banka kredisine uygun olan Taşyakan Yunus Evler'de 2+1 daireler 109 bin TL, 3+1 daireler 139 bin TL'den satışa sunuluyor.  18 ay sonra teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Yunus Evler Bursa'da konut sahibi olmak isteyenler için kampanya yer alıyor.



Bursa Yunus Evler'de tamamı banka kredisi ile ödeniyor, ilk 18 ay taksitler 500 TL'den, 18 ay sonra normal...