05 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Manisa’nın en büyük ilçesi olan Yunusemre’de, Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen, taş parke döşeme işlemleri kış aylarında da sürüyor.

Manisa Yunusemre'de Horozköy Camii'nin minaresi yıkıldı!

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi üzerine, imar planına göre yolda kalan ve yolun daralmasına neden olan Atatürk Mahallesindeki Horozköy Camii minaresinin yıkımını gerçekleştirdi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Yunusemre Belediyesi, Gürle'de 5 bin konut inşa edecek!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Gürle'de "Gürle Toplu Konut Projesi" isimli projeyle 5 bin yeni konut inşa edecek. Bu konutların 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Manisa Yunusemre TOKİ evleri meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen konut edindirme projesi kapsamındaki bazı hususlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yunusemre'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Atölye Çalışması Saruhan Otel'de gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Akdeniz Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin’de tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde son 2 ay içerisinde 20 mahallede toplam 50 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, yaklaşık 30 ton da asfalt serimi gerçekleştirdi.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Akyazı Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Altındere Mahallesi genelinde bozuk durumda olan mera ve tarla yollarını asfaltlıyor.

Yunusemre TOKİ'de kuralar çekildi!

MANİSA'nın Yunusemre Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle ilçedeki Akgedik bölgesinde yaptırılan Yunuskent Projesi'nin 1101 konutluk ilk etabında hak sahipleri, Şerefiyeli-Maliyetli Kura çekiminde hangi dairede oturacaklarını ve ne kadar ödeme yapacaklarını belirledi.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, taş parke döşeme işlemlerini kış aylarında da sürdürüyor. Daha önceden mezbelelik olan yerler Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün özverili çalışmaları sayesinde kabuk değiştiriyor. Her mahalleye eşit şekilde hizmet götüren ve büyüyen nüfusun rahatı için gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni kazanıyor. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bu kapsamda Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan 5780 sokakta taş parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Daha önceden çok kötü durumda olan sokak gerçekleştirilen 120 bin metrekarelik taş döşemesi sayesinde adeta yenilendi. Sokakta yaşayan Yunusemreli vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye ve özverili ekiplere teşekkür...